Sjedište:             Strossmayerov trg 12.       10450 Jastrebarsko

 STOLNOTENISKI KLUB "JASKA"

      JASTREBARSKO

Kontakt:                               tel. 385  98 1651 701           fax. 385 1 6284 058               e-mail: ctb@zg.t-com.hr  web:www.stk-jaska.com


Home | O nama | Natjecanja | Treneri | Foto galerija | Obavjesti | Naši klinci | Foto arhiva | Uprava i kontakt |Aktualnosti |

Aktualnosti

 

 

02. 02. 2019. U prvom krugu proljetnog dijela 1. Hrvatske stolnoteniske lige ženska ekipa je u gostima svladala STŠK Dugo Selo rezultatom 4:2 i sa boljim međusobnim omjerom zasjela na treće mjesto ljestvice lige.

02. 02. 2019. Na 4. Otvorenom turniru Regije srednja Hrvatska ujedno i 4. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije i 49. Cupu Stubice u Donjoj Stubici za mlađe kategorije Viktorija Oslaković osvojila je 3. mjesto u kategoriji klinceza, treći je bio i Matija Matešić u kategoriji klinaca kao i Victoria Pustaj u kategoriji najmlađih kadetkinja, a treći je bio i Mihael Matešić u kategoriji mlađih kadeta. Ivona Ciban nije se uspjela plasirati u završnicu turnira u kategoriji najmlađih kadetkinja.

13. 01. 2019. U 3. krugu Lige nada Regije srednja Hrvatska za djevojčice održanom u Samoboru. ekipa STK Jaska u sastavu Victoria Pustaj, Ivona Ciban i Viktorija Oslaković osvojila je drugo mjesto nakon što se je stvorio krug od tri ekipe s istim brojem bodova usprkos iznenađujućoj pobjedi nad dosad neporaženom ekipom STK Dugo Selo 1 kojoj je na kraju ipak pripalo prvo mjesto.

09. 12. 2018. Na 3. Otvorenom turniru Regije srednja Hrvatska, ujedno i 3. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije održanom u Velikoj Gorici Victoria Pustaj osvojila je 1. mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja te pridodala i 3. mjesto u višoj starosnoj kategoriji mlađih kadetkinja. Matija Maatešić osvojio je 3. mjesto u kategoriji klinaca, a Mihael Matešić ostvario plasman u četvrtfinale kategorije mlađih kadeta. Viktorija Oslaković u kategoriji klinceza, Ivona Ciban u kategoriji najmlađih kadetkinja i Branimir Falica u kategoriji juniora nisu se uspjeli plasirati u završnicu turnira.

08. 12. 2018. Ženska ekipa STK Jaska u posljednjem je krugu jesenskog dijela 1. Hrvatske stolnoteniske lige na gostovanjima u Svetoj Nedelji i Zaboku bila bolja od STK Sveta Nedelja-Novaki i STK Zabok pobijedivši u oba susreta rezultatom 4:0. STK Jaska po završetku jesenskog dijela zauzima 4. mjesto.

08. 12. 2018. Muška ekipa STK Jaska u posljednjem je krugu jesenskog dijela 2. stolnoteniske lige Regija srednja Hrvatska u Zagrebu ugostila tri zagrebačke ekipe. U prvom susretu jaskanska ekipa poražena je od jesenskog prvaka STK TIS sa 4:1, a potom je u naredna dva susreta bila uspješnija od STK Zagreb i STK Marathon istovjetnim rezultatom 4:1.

01. 12. 2018. Ženska ekipa STK Jaska u petom krugu 1. Hrvatske stolnoteniske lige na domaćem je terenu bila bolja od STK Velika Gorica – Stanfar iz Velike Gorice rezultatom 4:1 te od STK Klek iz Ogulina rezultatom 4:0.

01. 12. 2018. Muška ekipa STK Jaska u petom je krugu 2. stolnoteniske lige Regija srednja Hrvatska u Zagrebu poražena u Donjoj Stubici od STK Stubica rezultatom 4:1, a potom i u Zaboku istim rezultatom od STK Zabok II.

24. 11. 2018. Na 26. Međunarodnom memorijalnom turniru Antun Tova Stipančić održanom u Zagrebu Victoria Pustaj okončala je nastup u četvrtfinalu kategorije najmlađih kadetkinja dok je Andrija Klepić u kategoriji kadeta ostvario plasman u završnicu turnira.

18. 11. 2018. STK Jaska bio je organizator 2. Otvorenog turnira Regije srednja Hrvatska i 2. Otvorenog turnira Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije koji je okupio 123 sudionika iz 15 klubova. Victoria Pustaj osvojila je 1. mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja te 3. mjesto u višoj starosnoj kategoriji mlađih kadetkinja. Treća mjesta osvojili su: Viktorija Oslaković u kategoriji klinceza, Matija Matešić u kategoriji klinaca, Mihael Matešić u kategoriji mlađih kadeta i Andrija Klepić u kategoriji kadeta. U kategoriji najmlađih kadetkinja nastupila je i Ivona Ciban ali nije se plasirala u završnicu turnira, ali je postigla prvu ovosezonsku pobjedu u toj kategoriji.

17. 11. 2018. Ženska ekipa STK Jaska u četvrtom krugu 1. Hrvatske stolnoteniske lige na gostovanju kod STK Crikvenica poražena je nakon tri sata dramatične borbe rezultatom 4:3, a potom je u Jadranovom savladala domaći STK Sveti Jakov sa 4:0.

17. 11. 2018. Muška ekipa STK Jaska u četvtom je krugu 2. stolnoteniske lige Regija srednja Hrvatska u Zagrebu bila bolja od STK Mladost sa 4:1, u Velikoj Gorici od STK Velika Gorica-Stanfar II sa 4:0 da bi u trećem susretu bila poražena u Sesvetama od STK Sesvete rezultatom 4:0.

04. 11. 2018. Ekipa STK Jaska u drugom je krugu Lige nada Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za djevojčice održanom u Dugom Selu osvojila 2. mjesto. Za ekipu su nastupile Victoria Pustaj, Ivona Ciban i Viktorija Oslaković.

03. 11. 2018. Ženska ekipa STK Jaska u trećem je kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige na domaćem terenu savladala STK Urania iz Baške Vode.

03. 11. 2018. Muška ekipa STK Jaska u Krapini je u trećem kolu 2. stolnoteniske lige Regija srednja Hrvatska poražena od STK Zagorec rezultatom 4:2 i od STK Zagorec-mladi rezultatom 4:3.

30. 10. 2018. Ekipa STK Jaska nastupila je na prvom krugu Lige nada Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za djevojčice održanom u Samoboru igrajući u sastavu Victoria Pustaj, Ivona Ciban i Viktorija Oslaković i osvojila 3. mjesto.

27. i 28. 10. 2018. Na 20. Memorijalnom turniru Saša Paar održanom u Dugom Selu koji je bodovan za rang liste Hrvatskog stolnoteniskog saveza, Victoria Pustaj osvojila je 2. mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja i na taj način zadržala 1. mjesto na rang listi. Nastupila je i u višoj starosnoj kategorij mlađih kadetkinja i ostvarila plasman u osminu finala.

20. 10. 2018. Ženska ekipa STK Jaska u drugom kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige doživjela je poraz na domaćem terenu u susretu protiv STK Vrsar, povratnika iz Superlige rezultatom 4:2.

20. 10. 2018. Pomlađena muška ekipa STK Jaska na domaćem je terenu u drugom kolu 2. stolnoteniske lige Regija srednja Hrvatska pobijedila STK Duga Resa rezultatom 4:3 te STK Klek iz Ogulina rezultatom 4:1. Prvu pobjedu u seniorskoj konkurenciji ostvario je junior Branimir Falica.

13. 10. 2018. Andrija Klepić nastupio je 21. Međunarodnom memorijalnom turniru Matija Gregić u Osijeku i okončao turnir bez plasmana u završnicu.
07. 10. 2018. Na 1. Otvorenom turniru Regije srednja Hrvatska održanom u Samoboru Victoria Pustaj osvojila je 1. mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja, Viktorija Oslaković 2. mjesto u kategoriji klinceza te Matija Matešić 3. mjesto u kategoriji klinaca. Na 1. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije Victoria Pustaj u višoj starosnoj kategoriji mlađih kadetkinja osvojila je 3 mjesto. Mihael Matešić u kategoriji mlađih kadeta stigao je do četvrtfinala, a Branimir Falica u kategoriji juniora nije ostvario plasman u završnicu turnira.

07. 10. 2018. Na 1. Otvorenom turniru Regije srednja Hrvatska održanom u Samoboru Victoria Pustaj osvojila je 1. mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja, Viktorija Oslaković 2. mjesto u kategoriji klinceza te Matija Matešić 3. mjesto u kategoriji klinaca. Na 1. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije Victoria Pustaj u višoj starosnoj kategoriji mlađih kadetkinja osvojila je 3 mjesto. Mihael Matešić u kategoriji mlađih kadeta stigao je do četvrtfinala, a Branimir Falica u kategoriji juniora nije ostvario plasman u završnicu turnira.

06. 10. 2018. Ženska ekipa STK Jaska u prvom kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige doživjela je poraz na domaćem terenu u susretu sa ekipom STŠK Dugo Selo rezultatom 4:3 nakon propuštenog vodstva od 3:1 u partijama i 2:0 u setovima.

06. 10. 2018. Muška ekipa STK Jaska koja se od ove sezone natječe zbog financijskih poteškoća u nižem stupnju natjecanja 2. stolnoteniskoj ligi Regija srednja Hrvatska u prvom kolu na domaćem je terenu poražena rezultatom 4:0 u suretu s isto tako prošlogodišnjim prvoligašem STK Sveta Nedelja-Novaki.

22. 09. 2018. Victoria Pustaj osvojila je 1. mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja na 10. Kupu Grada Bjelovara održanom u Bjelovaru koji je bodovan za rang liste HSTS-a. Na turniru je nastupio i Andrija Klepić u kategoriji kadeta i ostvario plasman u osminu finala.

01. 09. 2018. Victoria Pustaj nastupila je na 14. Memorijalnom turniru Barba Tomo Amižić održanom u Zadru po prvi puta u službenoj konkurenciji više starosne kategorije mlađih kadetkinja i osvojila prve bodove za aktualnu rang listu HSTS-a ali se nije uspjela plasirati u završnicu turnira

25. 08. 2018. Victoria Pustaj osvojila je prvo mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja na 9. Kupu Sportskih novosti u Varaždinu, jednom od turnira iz kalendara Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

09. 06. 2018. Victoria Pustaj nastupila je na Otvorenom međunarodnom prvenstvu Čakovca u Čakovcu i osvojila 1. mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja te 3. mjesto u višoj starosnoj kategoriji mlađih kadetkinja nakon što je u polufinalu zaustavljena od dvije godine starije visoko rangirane Eve Horvat iz slovenske Murske Sobote.

03. 06. 2018. Na Pozivnom turniru TOP-8 Regije srednja Hrvatska održanom u Dugom Selu, posljednjem službenom natjecanju sezone 2017/2018 Victoria Pustaj u kategoriji najmlađih kadetkinja te Mihael Matešić u kategoriji najmlađih kadeta osvojili su druga mjesta, Ivona Ciban bila je peta, a Viktorija Oslaković sedma u kategoriji klinceza dok je Matija Matešić osvojio šesto mjesto u kategoriji klinaca.

19. i 20. 05. 2018. Na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske održanom u Dugom Selu u kategoriji najmlađih kadetkinja Victoria Pustaj u paru zajedno s Anom Fotak iz zagrebačkog STK Merix osvojila je drugo mjesto. U pojedinačnom dijelu Victoria je okončala natjecanje u četvrtini finala, dok je Mihael Matešić u kategoriji najmlađih kadeta ostvario plasman u osminu finala.

05. i 06. 05. 2018. Na Pozivnom TOP 12 turniru mlađih kadeta održanom u Zagrebu Andrija Klepić osvojio je peto mjesto nakon što se je našao po broju pobjeda i poraza u krugu izjednačenih natjecatelja koji su odlučivali o poretku od 2. do 5. mjesta.

28. 04. 2018. Na 4. Memorijalu Dean Šešelja – Mastersu HSTS-a održanom u Puli na kojem je pravo nastupa steklo prvih 14 s Masters ranglista u svakoj kategoriji + 2 temeljem poziva izbornika, Victoria Pustaj u kategoriji najmlađih kadetkinja i Andrija Klepić u kategoriji mlađih kadeta nisu izborili završnicu turnira.

21. 04. 2018. Na 65. Zagipingu, Otvorenom međunarodnom prvenstvu Zagreba u stolnom tenisu održanom u Zagrebu Victoria Pustaj u kategoriji najmlađih kadetkinja i Andrija Klepić u kategoriji mlađih kadeta okončali su turnir u 1/16 finala. Mihael Matešić u kategoriji najmlađih kadeta nije se plasirao u završnicu turnira. U ekipnom dijelu natjecanja najmlađih kadetkinja Victoria Pustaj i Ana Fotak iz zagrebačkog STK Merix poražene su u odlučujućem susretu za ulazak u polufinale od mađarsko-rumunjske kombinacije iz Ambrus ASTT Akademie, kasnijih pobjednica turnira.

09. 04. 2018. Izašle su završne Masters rang liste nakon odigranih sedam turnira iz Masters serije te su poznati direktno plasirani sudionici (prvih 14 sa Masters rang lista) Masters turnira HSTS-a u Puli za sezonu 2017/2018. Od članova STK Jaska direktan plasman među 16 sudionika izborili su: Victoria Pustaj prvim mjestom na Masters rang listi najmlađih kadetkinja, Mihael Matešić dvanaestim mjestom u kategoriji najmlađih kadeta te Andrija Klepić u kategoriji mlađih kadeta šestim mjestom.

05. 04. 2018. Na 3. Milenij Open međunarodnom turniru održanom u Opatiji Victoria Pustaj u kategoriji najmlađih kadetkinja i Andrija Klepić u kategoriji mlađih kadeta okončali su turnir u osmini finala. Victoria Pustaj, prva nositeljica turnira doživjela je dva poraza, oba od finalistica turnira dok je Andrija Klepić poražen od polufinalista turnira.

25. 03. 2018. U Rakitju u organizaciji STK Sveta Nedelja-Novaki održano je Pojedinačno prvenstvo Regije srednja Hrvatska u kategorijama klinci, klinceze, najmlađi kadeti i najmlađe kadetkinje. Mihael Matešić u kategoriji najmlađih kadeta osvojio je prvo mjesto i postao prvak Regije srednja Hrvatska dok je Victoria Pustaj u kategoriji najmlađih kadetkinja osvojenim 2. mjestom postala vice prvakinja Regije srednja Hrvatska. Ivona Ciban u kategoriji klinceza ostvarila je plasman u četvrt finale prvenstva. Na prvenstvu svoj prvi nastup na turnirima ostvarila je najmlađa članica kluba Viktorija Oslaković.

24. 03. 2018. Ženska ekipa STK Jaska u posljednjem kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige u gostima je savladala STŠK Dugo Selo sa 4:2 uz dvije pojedinačne pobjede Martine Jukić, te po jedne Sare Sušac i para Jukić-Sušac. Tom podjelom ostvarena je podjela 2. mjesta sa STK Crikvenica nakon što su obje ekipe u sezoni osvojile isti broj bodova 32:32, isti broj bodova u međusobnim susretima 2:2, imale isti omjer pobjeda i poraza u pojedinačnim pobjedama 5:5, isti omjer dobivenih i izgubljenih setova 19:19 i isti omjer dobivenih i izgubljenih poena u međusobnim susretima 345:345.

24. 03. 2018. Muška ekipa STK Jaska u sastavu Lovro Tomac, Matej Jelić, Martin Lončarić, Tomislav Ciban i Davor Lončar u posljednjem je krugu 1. Hrvatske stolnoteniske lige kao domaćin pobijedila STK Pula 2 rezultatom 4:2 uz dvije pojedinačne pobjede Mateja Jelića te jedne Martina Lončarića i Davora Lončara, a izgubila od STK Srdoči iz Rijeke sa rezultatom 4:0 i u konačnici osvojila 6. mjesto. Tijekom sezone za ekipu su još nastupali Juraj Đurinović i Andrija Klepić.

17. 03. 2018. Ženska ekipa STK Jaska u pretposljednjem krugu 1. Hrvatske stolnoteniske lige kao domaćin savladala je STK Sveta Nedelja-Novaki sa 4:1 i STK Samobor sa 4:0. U oba susreta po jednu pojedinačnu pobjedu ubilježile su Sara Sušac, Martina Jukić, Mirela Crnilo i par Jukić-Sušac.

17. 03. 2018. Muška ekipa STK Jaska u pretposljednjem krugu 1. Hrvatske stolnoteniske lige na dvostrukom gostovanju pobijedila je STK Sveta Nedelja – Novaki rezultatom 4:0 te potom i STK Samobor rezultatom 4:0.

15. 03. 2018. Na prijemu kod gradonačelnika Grada Jastrebarsko priznanje za najuspješniju žensku sportsku ekipu Grada Jastrebarsko za 2017. godinu primila je ženska ekipa STK Jaska, dok je Victoria Pustaj primila priznanje kao sportska nada Grada Jastrebarskog do 15. godina za 2017. godinu.

10. 03. 2018. Na 35. Kupu grada Rijeke u Rijeci Victoria Pustaj u kategoriji najmlađih kadetkinja iako postavljena kao 1. nositeljica turnira nije uspjela proći dalje od 1/8 finala. I nakon riječkog turnira Victoria i nadalje drži 1. mjesto na rang listi najboljih najmlađih kadetkinja Hrvatske.

10. 03. 2018. Ženska ekipa STK Jaska koja se natječe u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi na domaćem je terenu ugostila STK Sveti Jakov Jadranovo i STK Crikvenica. U prvom susretu dana pobijeđen STK Sveti Jakov Jadranovo rezultatom 4:0 uz pobjede Sare Sušac, Martine Jukić, Mirele Crnilo i para Jukić-Sušac. U drugom susretu savladana je ekipa STK Crikvenica rezultatom 4:1 uz dvije pojedinačne pobjede Sare Sušac, jedne Mirele Crnilo te para Jukić-Sušac.

10. 03. 2018. Muška ekipa STK Jaska u nastavku 1. Hrvatske stolnoteniske lige na dvostrukom gostovanju savladala je u Fužinama STK Bajer rezultatom 4:0, te u drugom susretu dana u Rijeci STK Kvarner rezultatom 4:0 i tako dva kola prije kraja natjecanja osigurala opstanak u ligi.

04. 03. 2018. U Stubici je održan 5. Otvoreni turnir Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije, ujedno i 48. Kup Stubice. Mihael Matešić u kategoriji najmlađih kadeta i Victoria Pustaj u kategoriji najmlađih kadetkinja osvojili su 2. mjesto, dok je Ivona Ciban u kategoriji klinceza osvojila 3. mjesto. Matija Matešić u kategoriji klinaca te Branimir Falica u kategoriji juniora nisu izborili završnicu turnira.

24. i 25. 02. 2018. U Krapini je održano 8. Međunarodno prvenstvo Krapine 2018, ujedno i Memorijal Ivica Švaljek. Victoria Pustaj osvojila je 2. mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja, dok se je Andrija Klepić, četvrti nosioc turnira neočekivano rano oprostio od turnira izgubivši u 1/16 finala kategorije mlađih kadeta.

23. 02. 2018. Na svečanosti u Zaprešiću Victoria Pustaj primila je priznanje Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije za sportsku nadu Zagrebačke županije do 15. godina za 2017. godinu.

18. 02. 2018. Na 4. Otvorenom turniru Regije srednja Hrvatska u Zaboku Mihael Matešić osvojio je 2. mjesto u kategoriji najmlađih kadeta, Victoria Pustaj 3. mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja dok je Ivona Ciban ostvarila plasman u 1/4 finala kategorije klinceza. Matija Matešić nije se uspio plasirati u završnicu turnira u kategoriji klinaca. Branimir Falica u kategoriji juniora na 4. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije također u Zaboku plasirao se je u 1/4 finala.

17. 02. 2018. U nastavku 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške ekipa STK Jaska je gostovala kod vodeće ekipe STK Donat u Zadru gdje je poražena rezultatom 4:0.

17. 02. 2018. U nastavku 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene STK Jaska je na ggostovanju u Baškoj Vodi savladala domaći STK Urania rezultatom 4:0 uz pojedinačne pobjede Sare Sušac, Mirele Crnilo i Martine Jukića te para Jukić-Sušac.

10. 02. 2018. Na 41. Međunarodnom memorijalnom turniru Đuro Dubenik u Dugom Selu Victoria Pustaj osvojila je 2. mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja. Tim rezultatom zadržala je prvo mjesto na neslužbenoj rang listi najmlađih kadetkinja Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

03. 02. 2018. U nastavku 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške ekipa STK Jaska je u gostima poražena od STK Zabok rezultatom 4:2.

03. 02. 2018. U nastavku 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene STK Jaska je na domaćem terenu poražena od vodeće i dosad neporažene ekipe STK Malinska-Dubašnica iz Malinske rezultatom 4:0.

27. 01. 2018. Na 41. Memorijalnom turniru Lovro Ratković u Dugom Selu Victoria Pustaj iako postavljena kao prva nositeljica turnira natjecanje je okončala u četvrtini finala u kategoriji najmlađih kadetkinja, ali je i dalje zadržala prvo mjesto na neslužbenoj rang listi najmlađih kadetkinja Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

27. 01. 2018. U prvom susretu proljetnog dijela 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške STK Jaska je na domaćem terenu poražena od STK Velika Gorica-Stanfar rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu za STK Jaska ostvario je Lovro Tomac. U ovom susretu za seniorsku momčad po prvi puta nastupio je 12-godišnji mlađi kadet Andrija Klepić.

27. 01. 2018. U prvom susretu proljetnog dijela 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene STK Jaska je na domaćem terenu pobijedila ekipu STK Klek iz Ogulina rezultatom 4:0 uz pobjede Martine Jukić, Mirele Crnilo i Sare Sušac te para Jukić-Sušac.

26. do 30. 12. 2017. Andrija Klepić bio je sudionik Božićnog kampa HSTS-a za mlade, talentirane hrvatske stolnotenisače i stolnotenisačice u Opatiji na koji je pozvan prema izboru i selekciji trenera za regionalni razvoj Gorana Radanovića. Zajedno sa ostalim hrvatskim stolnoteniskim talentima Andrija je u Opatiji radio pod nadzorom hrvatskih trenera te bivšeg trenera kineske nacionalne selekcije i sadašnjeg trenera austrijske reprezentacije Liu Yan Juna.

07. 12. 2017. Victoriu Pustaj prepoznao je poznati svjetski proizvođač stolnoteniske opreme sklopivši s njom ugovor o sponzorstvu temeljem kojeg će Victoria dvije godine biti potpuno opremljena stolnoteniskom opremom proizvođača i biti njegov promotor na natjecanjima te u ljetnim mjesecima pet dana sudjelovati na međunarodnom kampu na snimanju foto-promiđbenih materijala.

03. 12. 2017. STK Jaska bio je organizator 3. Otvorenog turnira Regije srednja Hrvatska za klince, klinceze, najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje te 3. Otvorenog turnira Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kadete, mlađe kadetkinje, kadete, kadetkinje, juniore i juniorke na kojem je sudjelovalo ukupno 142 natjecatelja iz 20 klubova. Mihael Matešić i Victoria Pustaj u kategorijama najmlađih kadeta, odnosno najmlađih kadetkinja osvojili su prvo mjesto, Ivona Ciban u kategoriji klinceza osvojila je treće mjesto dok je Barbara Dobrinić u kategoriji juniorki također osvojila prv mjesto. Od ostalih mlađi kadet Andrija Klepić poražen je u osmini finala više starosne kategorije kadeta dok Matija Matešić i Ilija Galović u kategoriji klinaca, Eugen Ciban i Matej Galović u kategoriji mlađih kadeta te Branimir Falica u kategoriji juniora nisu uspjeli izboriti plasman u završnicu turnira. Mihael Matešić i Victoria Pustaj drže prva mjesta na rang listi Hrvatskog stolnoteniskog saveza za Regiju srednja Hrvatska u svojim kategorijama, a Ivona Ciban je šesta u kategoriji klinceza.

02. 12. 2017. Ženska ekipa STK Jaska u posljednjem je kolu jesenskog dijela 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene na domaćem terenu pobijedila ekipu HASTK Mladost 2 iz Zagreba rezultatom 4:2, a u drugom suretu izgubila od STŠK Dugo Selo rezultatom 4:3 te u konačnici osvojila treće mjesto.

02. 12. 2017. Muška ekipa STK Jaska u posljednjem je kolu jesenskog dijela 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške u gostima u Puli poražena od STK Pula 2 rezultatom 4:1 te u Rijeci od STK srdoči rezultatom 4:0. Na kraju jesenskog dijela sezone ekipa zauzima osmo mjesto.


24. i 25. 11. 2017. Victoria Pustaj u kategoriji najmlađih kadetkinja osvojila je 3. mjesto na 26. Međunarodnom memorijalu Anton Tova Stipančić u Zagrebu. Mihael Matešić u kategoriji najmlađih kadeta stigao je do šesnaestine finala, a Andrija Klepić do osmine finala u kategoriji mlađih kadeta.

18. 11. 2017. U 5. kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene ekipa STK Jaska kao gost je ostvarila dvije pobjede svladavši u prvom susretu STK Sveta Nedelja-Novaki sa 4:1 te u drugom STK Samobor sa 4:0.

18. 11. 2017. U 5. kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške ekipa STK Jaska na domaćem je terenu pobijedila STK Sveta Nedelja-Novaki rezultatom 4:1 u prvom susretu dana, da bi u drugom doživjela poraz od STK Samobor sa 4:1.

11. i 12. 11. 2017. Victoria Pustaj u kategoriji najmlađih kadetkinja okončala je 47. Međunarodno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždina ujedno i 13. Memorijal Mirko Abramović u Varaždinu u četvrtfinalu unatoč statusu prve nositeljice turnira. Mihael Matešić u kategoriji najmlađih kadeta stigao je do osmine finala, a Andrija Klepić do šesnaestine finala u kategoriji mlađih kadeta.

05. 11. 2017. Victoria Pustaj u kategoriji najmlađih kadetkinja i Mihael Matešić u kategoriji najmlađih kadeta osvojili su prva mjesta na 2. Otvorenom turniru Regije srednja Hrvatska u Samoboru. Matija Matešić u kategoriji klinaca te Ivona Ciban u kategoriji klinceza nisu se uspjeli plasirati u završnicu turnira.

04. 11. 2017. U četvrtom kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene ekipa STK Jaska kao gost je u prvom susretu savladala STK Sveti Jakov Jadranovo rezultatom 4:2, a u drugom je poražena od STK Crikvenice sa 4:1.

04. 11. 2017. U četvrtom kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške ekipa STK Jaska na domaćem je terenu stigla do prve dvije pobjede u novoj sezoni nakon što je bila bolja od ekipe STK Bajer iz Fužina sa 4:3 te STK Kvarner Rijeka sa 4:1.

15. 10. 2017. Andrija Klepić na 20. Međunarodnom memorijalu Matija Gregić u Osijeku koji je bodovan za rang liste Hrvatskog stolnoteniskog saveza osvojio je treće mjesto u kategoriji mlađih kadeta. Nakon četiri odigrana turnira Andrija Klepić drži peto mjesto na rang listi mlađih kadeta Hrvatske.

28. i 29. 10. 2017. Andrija Klepić na 19. Memorijalnom turniru Saša Paar koji je bodovan za rang liste Hrvatskog stolnoteniskog saveza osvojio je prvo mjesto u kategoriji mlađih kadeta i zadržao peto mjesto na službenoj rang listi mlađih kadeta Hrvatske. Victoria Pustaj u kategoriji najmlađih kadetkinja zauzela je treće mjesto, a Mihael Matešić u kategoriji najmlađih kadeta ostvario je plasman u 1/8 finala. Prije ovog turnira Victoria Pustaj bila je na prvom mjestu neslužbene rang liste najmlađih kadetkinja, a Mihael Matešić na jedanaestom mjestu rang liste najmlađih kadeta Hrvatske.

28. 10. 2017. U trećem kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene ekipa STK Jaska kao domaćin savladala je STK Uraniu iz Baške Vode rezultatom 4:3.

28. 10. 2017. U trećem kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške ekipa STK Jaska na domaćem je terenu poražena od vodećeg favorita lige STK Donat iz Zadra rezultatom 4:0.

23. 04. 2017. Victoria Pustaj zauzela je treće mjesto na 2. Milenijum open međunarodnom turniru u Opatiji u kategoriji najmlađih kadetkinja. U četvrtini finala bila je bolja od druge nositeljice turnira, a u polufinalu je poražena od švicarke Pelz Lotte. Na turniru je nastupilo 288 natjecatelja iz 16 europskih država i Južne Koreje te iz 32 hrvatska kluba.

15. 04. 2017. Ženska ekipa STK Jaska u posljednjem je krugu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene na domaćem terenu porazila STK Klek iz Ogulina rezultatom 4:1 i na taj način osvojila u konačnici drugo mjesto ponovivši istovjetan rezultat iz sezone 2013/2014. Pojedinačne pobjede ostvarile su Martina Jukić, Nikolina Žlimen, Mirela Crnilo i par Jukić-Žlimen.

15. 04. 2017. Muška ekipa STK Jaska u posljednjem je krugu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške na gostujućem terenu u Velikoj Gorici savladala STK Velika Gorica-Stanfar rezultatom 4:1 i time osvojila drugo mjesto u ligi. Osvajanje drugog mjesta najveći je uspjeh muške ekipe STK Jaska u povijesti pošto su dosad u dva navrata bili treća ekipa prve lige. Ekipa je igrala u sastavu: Tomislav Ciban, Juraj Đurinović, Damir Atković, lovro Tomac i Matej Jelić

02. 04. 2017. Na 6. otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije održanom u organizaciji STK Sveta Nedelja-Novaki na kojem je nastupilo 134 sudionika iz 15 klubova iz Varaždinske, Zagrebačke, Krapinsko-zagorske i Karlovačke županije te grada Zagreba Victoria Pustaj i po sedmi puta u sezoni osvojila je 1. mjesto u kategoriji klinceza. Eugen Ciban osvojio je 4. mjesto u kategoriji mlađih kadeta, dok su Ivona Ciban u kategoriji klinceza i Branimir Falica u kategoriji kadeta osvarili po pobjedu ali se nisu plasirali u završnicu turnira.

01. 04. 2017. Ženska ekipa u predposljednjem je krugu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene u Samoboru doživjela poraz od STK Samobor rezultatom 4:2 uz pojedičane pobjede Mirele Crnilo i Martine Jukić te ostvarila pobjedu u Svetoj Nedelji svladavši domaćina STK Sveta Nedelja-Novaki sa 4:0 uz pobjede Nikoline Žlimen, Martine Jukić, Mirele Crnilo i para Jukić-Žlimen.

01. 04. 2017. Muška ekipa STK Jaska na domaćem je terenu pobijedila STK Kvarner iz Rijeke i STK Opatija '08 iz Opatije i zasad drži drugo mjesto na ljestvici 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške.

25. 03. 2017. Victoria Pustaj kao jedini predstavnik STK Jaska nastupila je u kategoriji najmlađih kadetkinja na HSTS Masters turniru memorijal Deana Šešelje u Puli. U konkurenciji najboljih 16 najmlađih kadetkinja prema Masters rang listi, Victoria kao najmlađa sudionica ostvarila je jednu pobjedu s kojom se nije uspjela plasirati u četvrt finale turnira, ali je za plasman od 9-12 mjesta zaradila veliki broj bodova za rang listu HSTS-a.

12. 03. 2017. Na 5. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije održanom u organizaciji STK Jaska u Jastrebarskom na kojem je nastupilo 138 natjecatelja iz 18 klubova Zagrebačke, Varaždinske i Karlovačke županije te grada Zagreba, Victoria Pustaj osvojila je prvo mjesto u kategoriji klinceza te ostvarila plasman u četvrtfinale turnira u višoj starosnoj kategoriji najmlađih kadetkinja. Andrija Klepić u kategoriji mlađih kadeta osvojio je drugo mjesto, a Eugen Ciban u istoj kategoriji je izborio četvrtfinale turnira te u višoj starosnoj kategoriji kadeta ostvario prvu pobjedu. Mihael Matešić u kategoriji najmlađih kadeta plasirao se je u četvrtfinale. Prvu pobjedu u kategoriji klinceza izborila je najmlađa članica kluba Ivona Cibanm, dok je svoj prvi nastup na turniru upisao Jona Dodik u kategoriji mlađih kadeta.

11. 03. 2017. Ženska ekipa STK Jaska na gostovanju u Baškoj Vodi u 9. je krugu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene savladala domaćina STK Urania rezultatom 4:2.

11. 03. 2017. Muška ekipa STK Jaska kao domaćin bila je bolja od STK Brovinje iz Koromačnog pobijedivši rezultatom 4:0, te u drugom susretu od STK Pula 2 sa 4:3 u 9. krugu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške.

25. 02. 2017. Na 4. turniru Hrvatskog stolnoteniskog saveza održanom u Krapini Victoria Pustaj u kategoriji najmlađih kadetkinja ostvarila je plasman u osminu finala kao i Andrija Klepić u kategoriji mlađih kadeta. Victoria Pustaj nakon krapinskog turnira zauzima 7. mjesto na Masters ranglisti te je na taj način stekla pravo nastupa na Masters turniru HSTS-a koji će se održati u Puli, a na kojem će nastupiti 16 najmlađih kadetkinja, 14 prema rang listi i dvije na temelju poziva trenera reprezentacije.

18. 02. 2017. Muška ekipa STK Jaska u nastavku 1. Hrvatske stolnoteniske lige gostovala je u Zadru gdje je bila bolja od STK Donat pobijedivši sa uvjerljivih 4:0.

18. 02. 2017. Ženska ekipa STK Jaska u derbi susretima 1. Hrvatske stolnoteniske lige na domaćem terenu najprije je poražena od vodećeg STK Vrsara 4:3 da bi u drugom susretu savladala ekipu STK Sveti Jakov Jadranovo rezultatom 4:1 te na taj način zauzima drugo mjesto na ljestvici lige. U prvom susretu pojedinačne pobjede ostvarile su Martina Jukić, Nikolina Žlimen i par Jukić-Žlimen, a u drugom Martina Jukić dvije, Mirela Crnilo jednu te par Jukić-Žlimen.

11. i 12. 02. 2017. Na 40. Međunarodnom memorijalnom turniru Đuro Dubenik u Dugom Selu koji je bodovan za rang liste Hrvatskog stolnoteniskog saveza Victoria Pustaj ostvarila je plasman u četvrtfinale u kategoriji najmlađih kadetkinja gdje je poražena od prve nositeljice turnira i prvoplasirane s rang liste. Andrija Klepić turnir je okončao u osmini finala mlađih kadeta, dok Eugen Ciban u kategoriji mlađih kadeta i Branimir Falica u kategoriji kadeta nisu ostvarili plasman u završnicu turnira.

05. 02. 2017. Na 4. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije u Velikoj Gorici Victoria Pustaj osvojila je prvo mjesto u kategoriji klinceza, Mihael Matešić drugo u kategoriji najmlađih kadeta dok se Eugen Ciban plasirao u četvrt finale u kategoriji mlađih kadeta. Ivona Ciban u kategoriji klinceza i Matija Matešić u kategoriji klinaca kojima je je to bio prvi nastup na turniru te Branimir Falica u kategoriji kadeta nisu ostvarili plasman u završnicu turnira.

04. 02. 2017. Muška ekipa STK Jaska u 7. je krugu 1. Hrvatske stolnoteniske lige u Dugom Selu u derbi susretu poražena od ekipe STŠK Dugo Selo sa uvjerljivih 4:0.

04. 02. 2017. Ženska ekipa STK Jaska u 7. je krugu 1. Hrvatske stolnoteniske lige na domaćem terenu u prvom od tri derbi susreta prvenstva savladala ekipu STŠK Dugo Selo rezultatom 4:3 i tako ostala u borbi za prvo mjesto. po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarile su Martina Jukić, Mirela Crnilo, Nikolina Žlimen te par Jukić-Žlimen.

21. 01. 2017. U Ljubešćici na 3. turniru HSTS-a Andrija Klepić u kategoriji mlađih kadeta plasirao se je u šesnaestinu finala, a Eugen Ciban u istoj kategoriji nije se uspio plasirati u završnicu turnira.

17. i 18. 12. 2016. U Zaboku na 1. Pozivnom turniru TOP 12 mlađih kadeta Hrvatske Andrija Klepić je osvojio 8. mjesto i jesenski dio sezone završio je na 7. mjestu aktualne rang liste Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

17. 12. 2016. U Zagrebu je održan tradicionalni Božićni turnir u organizaciji STK Rudeš uz sudjelovanje 4 člana STK Jaska. Victoria Pustaj osvojila je 1. mjesto u kategoriji klinceza kao i Branimir Falica u kategoriji kadeta. Eugen Ciban bio je treći, a Christian Pustaj četvrti u kategoriji mlađih kadeta.

04. 12. 2016. U Zagrebu je održan 1. Pozivni TOP-8 turnir Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije na kojem je pravo nastupa steklo po osam najboljih u svakoj od kategorija nakon odigrana tri Otvorena turnira. Poziv na turnir dobilo je 5 članova STK Jaska. Victoria Pustaj osvojila je 1. mjesto u kategoriji klinceza, Andrija Klepić drugo, a Eugen Ciban šesto mjesto u kategoriji mlađih kadeta dok je Mihael Matešić u kategoriji najmlađih kadeta osvojio osmo mjesto. Od pozvanih jaskanaca nije nastupio Branimir Falica u kategoriji kadeta.

03. 12. 2016. Muška stolnoteniska ekipa STK Jaska u 6. je krugu, ujedno i posljednjem u jesenskom dijelu prvenstva 1. Hrvatske stolnoteniske lige kao domaćin savladala u derbi susretu STK Velika Gorica-Stanfar rezultatom 4:3 i tako se potpuno izjednačila sa njima i sa STŠK Dugo Selo na vrhu ljestvice. Zbog najboljeg omjera setova u međusobnim susretima konačni poredak je prvo Dugo Selo, druga Jaska i treća Velika Gorica-Stanfar.

03. 12. 2016. Ženska stolnoteniska ekipa STK Jaska u 6. je krugu, ujedno i posljednjem u jesenskom dijelu 1. Hrvatske stolnoteniske lige za žene u Ogulinu bila bolja od STK Klek pobijedivši rezultatom 4:1 uz dvije pobjede Martine Jukić, te po jedne Mirele Crnilo i para Jukić-Žlimen. STK Jaska zauzima 4. mjesto s istim brojem bodova kao i trećeplasirano Dugo Selo, a za vodećim STK Sveti Jakov Jadranovo i STK Vrsar zaostaje za jedan bod.

27. 11. 2016. U Jastrebarskom, u organizaciji STK Jaska održan je 3. Otvoreni turnir Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije. Na turniru je nastupilo 143 natjecatelja iz 21 kluba Zagrebačke, Varaždinske, Međimurske i Karlovačke županije te grada Zagreba.Victoria Pustaj osvojila je 1. mjesto u kategoriji klinceza, a Andrija Klepić drugo mjesto u kategoriji mlađih kadeta. Mihael Matešić u kategoriji najmlađih kadeta plasirao se je u 1/4 finala, a Eugen Ciban u kategoriji mlađih kadeta u 1/8 finala. Nakon tri odigrana otvorena turnira slijedi 1. pozivni TOP-8 turnir, a plasman je izborilo pet članova STK Jaska: Andrija Klepić i Eugen Ciban u kategoriji mlađih kadeta, Mihael Matešić u kategoriji najmlađih kadeta, Branimir Falica u kategoriji kadeta te Victoria Pustaj u kategoriji klinceza te u kategoriji najmlađih kadetkinja.

26. 11. 2016. Muška stolnoteniska ekipa STK Jaska u 5. je krugu 1. Hrvatske stolnoteniske lige za muške savladala u Rijeci STK Kvarner rezultatom 4:1, a potom u Opatiji i STK Opatija '08 također sa 4:1.

26. 11. 2016. Ženska stolnoteniska ekipa STK Jaska u 5. je krugu 1. Hrvatske stolnoteniske lige za ženske na domaćem terenu bila bolja od STK Samobor rezultatom 4:1, a u drugom susretu dana i od STK Sveta Nedelja-Novaki rezultatom 4:2.

18.-19. 11. 2016. Na 24. Međunarodnom memorijalu Antun Tova Stipančić održanom u Zagrebu i koji je bodovan za rang liste Hrvatskog stolnoteniskog saveza Andrija Klepić u kategoriji mlađih kadeta izborio je plasman u 1/8 finala kao i Victoria Pustaj u kategoriji najmlađih kadetkinja. Branimir Falica ubilježio je jednu pobjedu u kategoriji kadeta ali se nije plasirao u završnicu turnira. Postignutim rezultatom Andrija Klepić osigurao je nastup na 1. pozivnom turniru TOP-12 za mlađe kadete koji će se održati u Zaboku.

12.-13. 11. 2016. Na 46. Međunarodnom kadetskom i juniorskom prvenstvu Varaždina ujedno i 12. Memorijalu Mirko Abramović održanom u Varaždinu koji je bodovan za rang liste Hrvatskog stolnoteniskog saveza Andrija Klepić u kategoriji mlađih kadeta izborio je plasman u 1/4 finala, a Victoria Pustaj u kategoriji najmlađih kadetkinja te Mihael Matešić u kategoriji najmlađih kadeta u 1/16 finala.

05. 11. 2016. Muška stolnoteniska ekipa STK Jaska u 4. je krugu 1. Hrvatske stolnoteniske lige za muške savladala na domaćem terenu STK Bajer iz Fužina rezultatom 4:1 i trenutno se nalazi na drugom mjestu ljestvice.

29. i 30. 11. 2016. U Dugom Selu na 18. Memorijalnom turniru Saša Paar na kojem je nastupilo 318 natjecatelja iz 54 kluba iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a koji je bodovan za rang liste HSTS-a Andrija Klepić osvojio je 3. mjesto u kategoriji mlađih kadeta, Mihael Matešić plasirao se je u osminu finala kategorije najmlađih kadeta, a Victoria Pustaj u šesnaestinu finala kategorije najmlađih kadetkinja.

23.10.2016. U Samoboru na 2. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije nastupilo je 145 pojedinaca iz 17 klubova Zagrebačke, Varaždinske i Karlovačke županije, Grada Zagreba i Slovenije. Victoria Pustaj bila je prva u kategoriji klinceza, Andrija Klepić drugi u kategoriji mlađih kadeta, a u kategoriji najmlađih kadeta Mihael Matešić bio je 3. U četvrtinu finala plasirali su se mlađi kadet Eugen Ciban i kadet Branimir Falica te klinceza Victoria Pustaj koja je dodatno nastupila i u višoj starosnoj kategoriji najmlađih kadetkinja.

22.10.2016. Muška ekipa STK Jaska u trećem kolu 1. hrvatske lige zapad za muške pobijedila je u Koromačnom ekipu STK Brovinje rezultatom 4:0, a potom istovjetnim rezultatom i STK Pula 2 u Puli.

22.10.2016. Ženska ekipa STK Jaska u trećem je kolu 1. hrvatske lige zapad za žene pobijedila na domaćem terenu STK Baška Voda sa uvjerljivih 4:0, bez izgubljenog seta. Pojedinačne pobjede ostvarile su Martina Jukić, Nikolina Žlimen i Mirela Crnilo te par Jukić-Žlimen.

18.09.2016. Na 1. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije u Dugom Selu koji je okupio 121 natjecatelja iz 17 stolnoteniskih klubova Zagrebačke, Varaždinske, Sisačko-moslavačke i Koprivničko-križevačke županije te Grada Zagreba Victoria Pustaj u kategoriji klinceza osvojila je prvo mjesto, a Andrija Klepić u kategoriji mlađih kadeta drugo mjesto. Mihael Matešić u kategoriji najmlađih kadeta i Branimir Falica u kategoriji kadeta ostvarili su plasman u završnicu turnira nakon uspješno odrađenih kvalifikacija po grupama.

23.05.2016. Izašle su završne rang liste Hrvatskog stolnoteniskog saveza i Andrija Klepić je službeno drugoplasirani u kategoriji najmlađih kadeta Hrvatske. Osim njega na rang listi iste kategorije su Eugen Ciban i Mihael Matešić. Victoria Pustaj je pak na rang listi najmlađih kadetkinja.

21.05.2016. Andrija Klepić u kategoriji najmlađih kadeta i Victoria Pustaj u kategoriji najmlađih kadetkinja nastupili su u završnom dijelu 63. Otvorenog međunarodnog prvenstva Zagreba u stolnom tenisu za juniore i kadete – ZAGIPINGU održanom u Zagrebu. Oboje nisu uspjeli proći razigravanje po skupinama. Usprkos ranom ispadanju s turnira drugi nositelj turnira Andrija Klepić zadržao je drugo mjesto na rang listi Hrvatskog stolnoteniskog saveza u kategoriji najmlađih kadeta.

20.05.2016. Mihael Matešić u kategoriji najmlađih kadeta, Victoria Pustaj u kategoriji najmlađih kadetkinja i Branimir Falica u kategoriji kadeta trojka je koja je nastupila u kvalifikacijama za ulazak u glavni turnir 63. Otvorenog međunarodnog prvenstva Zagreba u stolnom tenisu za juniore i kadete – ZAGIPINGU održanom u Zagrebu. Victoria Pustaj je savladala sve tri svoje starije protivnice i izborila plasman u glavni turnir. Mihael Matešić prošao je kvalifikacije po grupama i na kraju je poražen u izravnom susretu za ulazak u glavni turnir, a Branimir Falica nije uspio proći kvalifikacionu grupu. Andrija Klepić u kategoriji najmlađih kadeta ima status 2. nositelja turnira te je na taj način direktno ušao u glavni turnir.

14.05.2016. Andrija Klepić nastupio je na 2. Pozivnom turniru najmlađih kadeta u Zaboku u konkurenciji 12 najbolje plasiranih sa rang liste HSTS-a i osvojio 5. mjesto. I nakon ovog turnira zadržao je drugo mjesto na aktualnoj rang listi najmlađih kadeta Hrvatske.

07.05.2016. Najmlađi kadet Andrija Klepić stekao je pozivom trenera reprezentacije pravo nastupa na prvenstvu Hrvatske u višoj starosnoj kategoriji mlađih kadeta održanom u Dugom Selu. U konkurenciji i dvije godine starijih natjecatelja upisao je u razigravanju po grupama 1. pobjedu i 2 poraza i tako upisao svoje prve bodove za rang listu mlađih kadeta u ovoj sezoni, a pritom je pružio odličan otpor prvom nosiocu prvenstva i prvom s rang liste Zovku izgubivši rezultatom 3:1 uz dva izgubljena seta na razliku poena.

17.04.2016. Na završnom TOP-8 pozivnom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije održanom u Velikoj Gorici od četiri člana STK Jaska koji su izborili plasman nastupilo je njih troje. Victoria Pustaj osvojila je 3. mjesto u kategorji klinceza kao i Andrija Klepić koji je to ostvario igrajući u višoj starosnoj kategoriji mlađih kadeta. Mihael Matešić turnir je završio na 7. mjestu u kategoriji klinaca. Na turniru nije nastupio najmlađi kadet Eugen Ciban.

16.04.2016. U posljednjem kolu 1. hrvatske stolnoteniske lige za žene STK Jaska na gostovanju u Opatiji pobijedila je STK Opatiju '08 sa 4:0, a u drugom susretu u Vrsaru koji je odlučivao o drugom mjestu STK vrsar bio je bolji rezultatom 4:1. Na taj način STK Jaska osvojila je konačno treće mjesto. Po pobjedu u Opatiji imale su Nikolina Brglez, Mirela Crnilo i Irena Purkat te par Purkat-Crnilo, a u Vrsaru pobjedu je ostvarila Mirela Crnilo koja je ujedno i četvrta na listi najboljih pojedinki 1. lige, Irena Purkat je peta, a Nikolina Brglez deveta. Na listi najboljih parova STK Jaska zauzima četvrto mjesto.

16.04.2016. U posljednjem kolu 1. hrvatske stolnoteniske lige za muške STK Jaska na domećem terenu nije uspio pobijediti STK Brovinje iz Koromačnog pa je nakon poraza 4:3 ekipa zauzela konačno 4. mjesto s istim brojem bodova koliko ima i treće Dugo Selo. U drugom susretu dana STK Jaska bila je bolja od STK Opatija '08 rezultatom 4:1. Na listi najboljih pojedinaca lige Matej Jelić je treći, a Juraj Đurinović četvrti. Na listi najboljih parova par STK Jaska je drugi.

10.04.2016. Andrija Klepić na Masters turniru HSTS-a održanom u Puli koji je bodovan za rang liste HSTS-a osvojenim trećim mjestom u kategoriji najmlađih kadeta zadržao je drugo mjesto na aktualnoj rang listi i povećao bodovnu prednost pred najbližim pratiocima.

03.04.2016. Kadetska ekipa STK Jaska nastupila je na 4. krugu Županijske lige Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije u Samoboru i osvojila 4. mjesto. Ekipa je igrala u sastavu Branimir Falica, Eugen Ciban i Christian Pustaj.

02.04.2016. Muška ekipa STK Jaska na gostovanju u Rijeci u nastavku 1. hrvatske stolnoteniske lige savladala je drugoplasirani STK Kvarner sa 4:3, a u drugom susretu u Fužinama bila je bolja od domaćeg STK Bajer rezultatom 4:1. Kolo prije kraja prvenstva STK Jaska se nalazi na trećem mjestu poretka.

02.04.2016. Ženska ekipa STK Jaska na domaćem je terenu u nastavku 1. hrvatske stolnoteniske lige bila bolja od STK Sveta Nedelja-Novaki i STK Samobor istovjetnim rezultatom 4:0. Po jednu pobjedu u oba susreta ostvarile su Mirela Crnilo, Nikolina Brglez i Irena Purkat te par Brglez-Purkat u prvom i Crnilo-Purkat u drugom susretu. Kolo prije kraja prvenstva STK Jaska se nalazi na trećem mjestu poretka.

19.03.2016. Na tradicionalnom Uskršnjem turniru za mlađe kategorije koji je u organizaciji STK Rudeš održan u Zagrebu Victoria Pustaj u kategoriji klinceza i Mihael Matešić u kategoriji klinaca osvojili su prva mjesta. Christian Pustaj u kategoriji najmlađih kadeta i Branimir Falica u kategoriji kadeta osvojili su treće mjesto.

13.03.2016. Na 6. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije održanom u Svetoj Nedelji najmlađi kadet Andrija Klepić osvojio je prvo mjesto u višoj starosnoj kategoriji mlađih kadeta, Victoria Pustaj bila je treća u kategoriji klinceza, a Mihael Matešić četvrti u kategoriji klinaca. Eugen Ciban u kategorij najmlađih kadeta ostvario je plasman u osminu finala.

12.03.2016. Ženska ekipa STK Jaska u 10. je kolu 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene na domaćem terenu pobijedila STK Klek iz Ogulina sa 4:2. Po dvije pojedinačne pobjede ostvarile su Irena Purkat i Mirela Crnilo.

05.03.2016. Muška ekipa STK Jaska u 9. kolu 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške na domaćem je terenu pobijedila STK Industrogradnju iz Zagreba rezultatom 4:2 te STK Velika Gorica Stanfar rezultatom 4:3. U prvom susretu dvije pobjede ostvario je Đurinović, jednu Jelić i par Jelić-Đurinović, a u drugom po jednu Tomac, Jelić, Đurinović i par Jelić-Đurinović.

05.03.2016. Ženska ekipa STK Jaska u 9. kolu 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene na gostovanju u Crikvenici i Jadranovu ostvarila je poraz i pobjedu. U derbiju kola u Crikvenici bolja je bila prvoplasirana i neporažena ekipa STK Crikvenica sa 4:1, a u drugom susretu u Jadranovu STK Jaska postigla je uvjerljivu pobjedu protiv STK Sveti Jakov Jadranovo rezultatom 4:0. U prvom susretu jedinu pobjedu postigla je Irena Purkat, a u drugom po jednu pobjedu imale su Purkat, Mirela Crnilo i Josipa Stunja te par Purkat-Stunja.

27.02.2016. Na 4. turniru Hrvatskog stolnoteniskog saveza održanom u Karlovcu koji je bodovan za rang liste Andrija Klepić osvojio je treće mjesto u kategoriji najmlađih kadeta. Eugen Ciban ubilježio je jednu pobjedu u grupi i osvojio bodove za rang listu ali se nije plasirao u završnicu turnira.

13.02.2016. U prvom susretu proljetnog dijela 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene STK Jaska na gostovanju u Dugom Selu pobijedila je domaćina STŠK Dugo Selo rezultatom 4:1 uz pojedinačne pobjede Mirele Crnilo, Irene Purkat i Nikoline Brglez te para Brglez-Purkat.

06.02.2016. Na 39. Međunarodnom memorijalnom turniru Đuro Dubenik u Dugom Selu koji je bodovan za rang listu Hrvatskog stolnoteniskog saveza, Andrija Klepić osvojio je prvo mjesto u kategoriji najmlađih kadeta i trenutno zauzima drugo mjesto na rang listi HSTS-a.

05.02.2016. U ranije odigranom susretu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške ekipa STK Jaska poražena je u Dugom Selu od istoimenog domaćina rezultatom 4:0.

24.01.2016. Na 4. Otvorenom turniru stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije održanom u Samoboru Mihael Matešić i Victoria Pustaj osvojili su treća mjesta u kategorijama klinaca i klinceza. Eugen Ciban u kategoriji najmlađih kadeta ostvario je plasman u četvrtfinale.

16.01.2016. Na 2. turniru Hrvatskog stolnoteniskog saveza održanom u Dugom Selu Andrija Klepić osvojio je drugo mjesto u kategoriji najmlađih kadeta i na time napredovao sa trećeg na drugo mjesto aktualne rang liste najmlađih kadeta Hrvatske.

12.12.2015. Na 1. Pozivnom turniru za najmlađe kadete održanom u Žabniku na kojem je nastupilo prvih 12 sa rang liste HSTS-a Andrija Klepić osvojio je 4. mjesto i završio polusezonu na trećem mjestu rang liste.

12.12.2015. Na 3. Kupu Grada Svete Nedelje Branimir Falica osvojio je drugo mjesto u kategoriji do 14, a Eugen Ciban u kategoriji do 10 godina. U kategoriji muških parova Falica i Ciban osvojili su prvo mjesto.

06.12.2015. STK Jaska je na 1. Pozivnom TOP-8 turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije održanom u Samoboru imala četiri predstavnika. Andrija Klepić koji je izborio nastup u dvije kategorij i to u najmlađim i mlađim kadetima izabrao je nastup u višoj starosnoj kategoriji mlađih kadeta i osvojio 4. mjesto. U kategoriji najmlađih kadeta Eugen Ciban osvojio je 7. mjesto, Victoria Pustaj najmlađa među klincezama osvojila je 5. mjesto dok je Mihael Matešić u kategoriji klinaca bio sedmi.

05.12.2015. Muška ekipa STK Jaska u prvom je susretu posljednjeg kola jesenskog dijela 1. Hravatske lige zapad za muške poražena je u Koromačnom od STK Brovinje rezultatom 4:1, a potom je u Opatiji savladala STK Opatija '08 sa 4:2 i zauzela konačno četvrto mjesto na ljestvici.

05.12.2015. Ženska ekipa STK Jaska na domaćem je terenu u posljednjem kolu jesenskog dijela 1. Hravatske lige zapad za žene savladala STK Opatija '08 sa 4:1, a potom je u direktnom susretu za drugo mjesto izgubila od STK Vrsar sa 4:1 i na kraju jesenskog dijela zauzela treće mjesto.

28.11.2015. Muška ekipa STK Jaska u prvom je susretu dana poražena na domaćem terenu od STK Kvarner iz Rijeke rezultatom 4:2 uz pobjedu Jelića i Đurinovića, a u drugom susretu ostvarena je pobjeda protiv STK Bajer iz Fužina sa 4:2 uz dvije pobjede Jelića te jejedne Tomca i para Jelić-Đurinović. U posljednjem kolu STK Jaska putuje na gostovanja u Koromačno i Opatiju.

28.11.2015. Ženska ekipa STK Jaska na gostovanju u Svetoj Nedelji i Samoboru ostvarila je dvije uvjerljive pobjede protiv STK Sveta Nedelja-Novaki i STK Samobor rezultatom 4:0. U susretu sa STK Sveta Nedelja-Novaki pobjede su ostvarile Nikolina Brglez, Irena Purkat, Mirela Crnilo i par Crnilo-Brglez, a u susretu sa STK Samobor Brglez, Purkat, Crnilo i par Purkat-Brglez. U posljednjem kolu STK Jaska na domaćem terenu dočekuje STK Vrsar i STK Opatija.

14.11.2015. Andrija Klepić pobjedom u finalu nad slovencom Mihom Podobnikom sa 3:0 (8, 4, 9) postao je pobjednik 45. Otvorenog međunarodnog prvenstva Varaždina u kategoriji najmlađih kadeta. Za prvo mjesto trebalo mu je 8 pobjeda, a pritom je bio vrlo uvjerljiv izgubivši samo dva seta pritom pobijedivši petog i prvog sa rang liste Slovenije, trećeg sa rang liste BIH i drugog sa rang liste Hrvatske. Nakon varaždinskog turnira napredovao je te je sada drugi na rang listi HSTS-a.

08.11.2015. Na 3. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije održanom u Jastrebarskom u organizaciji STK Jaska koji je okupio 107 pojedinaca iz 20 stolnoteniskih klubova Varaždinske, Sisačko-moslavačke, Karlovačke i Zagrebačke županije te Grada Zagreba član STK Jaska Andrija Klepić nastupio je u dvije kategorije te dvaput stajao na postolju. U kategoriji najmlađih kadeta osvojio je prvo, a u kategoriji mlađih kadeta treće mjesto. Eugen Ciban u kategoriji najmlađih kadeta plasirao se je u osminu finala, a Mihael Matešić u kategoriji klinaca u četvrtfinale turnira.

07.11.2015. Na gostovanju u Ogulinu u nastavku 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad ženska ekipa STK Jaska bila je bolja od domaćina STK Klek rezultatom 4:2 uz dvije pobjede Nikoline Brglez, te po jedne Mirele Crnilo i Irene Purkat.

31.10.2015. Na domaćem terenu u Jastrebarskom u nastavku 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad ženska ekipa izgubila je susret sa STK Crikvenica rezultatom 4:1 uz pojedinačnu pobjedu Nikoline Brglez, da bi u drugom susretu dana ostvarila pobjedu protiv STK Sveti Jakov Jadranovo rezultatom 4:3 uz po jednu pobjedu Nikoline Brglez, Mirele Crnilo, Irene Purkat te para Brglez-Purkat.

31.10.2015. Na gostovanju u Zagrebu i Velikoj Gorici u nastavku 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad muška ekipa u sastavu Matej Jelić, Tvrtko Kunović, Juraj Đurinović i Lovro Tomac ostvarila je dvije pobjede. U Zagrebu pobijeđena je ekipa STK Industrogradnja sa 4:1, a potom i STK Velika Gorica-Stanfar sa 4:2.

24.10.2015. Na 17. Memorijalnom turniru Saša Paar održanom u Dugom Selu koji je bodovan za rang liste Hrvatskog stolnoteniskog saveza Andrija Klepić osvojio je treće mjesto u kategoriji najmlađih kadeta i na taj način i u trećem ovosezonskom nastupu ostvario plasman na podij. Andrija trenutno drži treće mjesto na aktualnoj rang listi.

18.10.2015. Na 2. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije koji je održan u Samoboru Eugen Ciban bio je treći u kategoriji najmlađih kadeta, a Andrija Klepić koji je nastupio u višoj starosnoj kategoriji mlađih kadeta ostvario je plasman u četvrtfinale. Svoj prvi nastup ostvarili su Hana Kokot u kategoriji najmlađih kadetkinja, Victoria Pustaj u kategoriji klinceza i Mihael Matešić u kategoriji klinceza.

17.10.2015. Ženska ekipa STK Jaska u drugom kolu 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene gostujući u Baškoj Vodi bila je bolja od domaćeg STK Urania pobijedivši sa 4:3. Dvije pobjede ostvarila je Irena Purkat, a po jednu Nikolina Brglez i Mirela Crnilo.

17.10.2015. Muška ekipa STK Jaska u drugom kolu 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške na domaćem je terenu pobijedila STK Zabok rezultatom 4:2.

11.10.2015. Ekipa podmladka STK Jaska za koju su nastupili najmlađi kadeti Andrija Klepić i Eugen Ciban te kadet Branimir Falica u 1. krugu Županijske stolnoteniske lige za mlađe kategorije Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije koji je održan u Dugom Selu osvojila je drugo mjesto iza pobjedničke ekipe STŠK Dugo Selo.

10.10.2015. Ženska ekipa STK Jaska u prvom kolu 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene na domaćem je terenu pobijedila ekipu STŠK Dugo Selo sa 4:1. Dvije pobjede upisala je Mirela Crnilo, a po jednu Irena Purkat te par Irena Purkat-Nikolina Brglez.

10.10.2015. Muška ekipa STK Jaska u prvom kolu 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške na domaćem je terenu poražena rezultatom 4:3 od ekipe STŠK Dugo Selo.

26.09.2015. Na 7. Kupu grada Bjelovara održanom u Bjelovaru koji je bodovan za rang listu Hrvatskog stolnoteniskog saveza Andrija Klepić osvojio je treće mjesto u kategoriji najmlađih kadeta izgubivši polufinalni susret protiv prvog nositelja turnira Borne Peteka sa 3:1. I nakon ovog turnira Klepić zauzima četvrto mjesto na rang listi najmlađih kadeta.

19.09.2015. Na 1. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije održanom u Dugom Selu Eugen Ciban u kategoriji najmlađih kadeta osvojio je treće mjesto.

10.08.2015. Najmlađi kadet Andrija Klepić na 0. rang listi Hrvatskog stolnoteniskog saveza za sezonu 2015/2016 nalazi se na 4. mjestu.

07.06.2015. Najmlađi kadet Andrija Klepić ostvario je plasman na 2. Pozivni TOP-8 turnir Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije u Velikoj Gorici kao prvoplasirani sa rang liste da bi osvojenim trećim mjestom na turniru zauzeo ukupno drugo mjesto u sezoni 2014/2015.

10.05.2015. Andrija Klepić nastupio je na 2. pozivnom turniru TOP 12 Hrvatskog stolnoteniskog saveza u kategoriji najmlađih kadeta održanom u Zaboku i osvojio deveto mjesto.

12.04.2015. Na 6. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza zagrebačke županije u Samoboru Andrija Klepić u kategoriji najmlađih kadeta osvojio je drugo mjesto. Uspješan je bio i drugi najmlađi kadet Eugen Ciban ostvarivši plasman u završnicu turnira gdje je zaustavljen u četvrt finalu.

11.04.2015. Muška ekipa STK Jaska pobjedom 4:2 u posljednjem kolu 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad u susretu sa STK Industrogradnja u Zagrebu osvojila je treće mjesto. Matej Jelić prvi je među najboljim pojedincima lige, a par treći. Juraj Đurinović je šesti među najboljim pojedincima lige.

29.03.2015. Na HSTS Mastersu – 1. Memorijalu Dean Šešelja održanom u Puli Andrija Klepić u kategoriji najmlađih kadeta osvojio je treće mjesto. Na putu do polufinala najprije je u grupi svladao 4, 5 i 15. sa hrvatske rang liste, a potom u četvrtfinalu i 9. sa rang liste, sve sa uvjerljivih 3:0. U polufinalu je doživio poraz od 2. sa rang liste također sa 3:0. Nakon ovog odličnog nastupa Andrija je sa 14 mjesta na rang listi najmlađih kadeta Hrvatske stigao do 9. mjesta.

22.03.2015. Ženska ekipa STK Jaska gostovala je u zaostalom susretu Superlige u Puli gdje je poražena od ŽSTK Pula rezultatom 4:1. Usprkos porazu ekipa je zauzela konačno 9. mjesto.

21.03.2015. Ženska ekipa STK Jaska na domaćem je terenu u susretu Superlige poražena od STK Bjelovar rezultatom 4:1.

21.03.2015. Muška ekipa STK Jaska u nastavku 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad na domaćem je terenu poražena u susretima sa dvije prvoplasirane ekipe. U prvom susretu bolji od STK Jaska bio riječki STK Kvarner, vodeća ekipa lige rezultatom 4:1 dok je u drugom STK Jaska poražena od druge riječke ekipe STK Srdoči istim rezultatom 4:1.

15.03.2015. Na 5. Otvorenom turniru STSZŽ održanom u Samoboru Andrija Klepić u kategoriji najmlađih kadeta osvojio je 2. mjesto, a Eugen Ciban se plasirao u četvrtfinale. Branimir Falica nije se uspio plasirati u završnicu turnira.

14.03.2015. Ženska ekipa STK Jaska gostovala je u Vinkovcima gdje je u oslabljenom sastavu poražena od direktnog konkurenta za osvajanje 9. mjesta Superlige HSTK Lokomotiva rezultatom 4:2. No, doživljeni poraz u konačnici nije ništa promijenio jer je u prvom susretu STK Jaska bila bolja rezultatom 4:1 te je tako definitivno osigurano 9. mjesto. Jaska je u susret krenula vodstvom od 2:0 nakon pobjeda Mirele Crnilo i Nikoline Brglez, a velika prilika za pobjedu propuštena je u susretu parova nakon vodstva para Brglez-Crnilo 2:0 te nakon meč loptice u petom, odlučujućem setu.

14.03.2015. Muška ekipa STK Jaska u nastavku 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad gostovala je u Dugom Selu i Velikoj Gorici. U Dugom Selu doživljen je poraz 4:0, a u Velikoj Gorici ostvarena je pobjeda rezultatom 4:3. Dva kola prije kraja STK Jaska i nadalje drži 3. mjesto na ljestvici.

14.02.2015. Andrija Klepić nastupio je u kategoriji najmlađih kadeta na 38. Međunarodnom turniru Đuro Dubenik u Dugom Selu i ostvario plasman u osminu finala gdje je poražen od prvoplasiranog sa rang liste BIH Bakira Husremovića i trenutno zauzima 14. mjesto na rang listi najmlađih kadeta HSTS-a.

14.02.2015. Ženska ekipa STK Jaska na gostovanju u Hodošanu poražena je u susretu sa STK Hodošan rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu za STK Jaska ostvarila je Nikolina Brglez.

12.02.2015. Ženska ekipa ŠD Jastreb koja djeluje u sastavu Srednje škole Jastrebarsko nastupila je na Prvenstvu Zagrebačke županije u stolnom tenisu održanom u Dugom Selu i osvojila 1. mjesto bez poraza i time osigurala plasman na poludržavno natjecanje. Ekipa je nastupila u sastavu Mirela Crnilo, Josipa Stunja i Lea Vlašić.

07.02.2015. Ženska ekipa STK Jaska na domaćem je terenu izgubila susret protiv trećeplasirane ekipe lige STK Varaždin rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu domaćinu donio je par Mirela Crnilo-Anja Ivanuša.

31.01.2015. Andrija Klepić osvojio je treće mjesto na 4. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije održanom u Dugom Selu u kategoriji najmlađih kadeta Hrvatske. Drugi predstavnik STK Jaska u istoj kategoriji Eugen Ciban ostvario je jednu pobjedu ali se nije uspio plasirati u završnicu turnira.

31.01.2015. Muška ekipa STK Jaska na gostujućem je terenu proljetni nastavak 1. Hrvatske stolnoteniske lige za muške započela pobjedom u susretu sa STK Sveta Nedelja-Novaki rezultatom 4:1.

31.01.2015. Ženska ekipa STK Jaska na gostovanju kod dvostrukih prvakinja Hrvatske i trenutno vodeće ekipe STK Dr. Časl u Zagrebu poražena je rezultatom 4:0

24.01.2015. Andrija Klepić ostvario je plasman u četvrtfinale 3. turnira HSTS-a u kategoriji najmlađih kadeta u Ljubeščici i trenutno zauzima 15. mjesto na rang listi najmlađih kadeta Hrvatske.

24.01.2015. Ženska ekipa STK Jaska na domaćem je terenu izgubila susret Superlige za žene od STK TIS iz Zagreba rezultatom 4:0.

24.01.2015. U utorak 20.1.2015., u dvorani Srednje škole Jastrebarsko službeno je započelo „Otvoreno ekipno prvenstvo Jaske u stolnom tenisu 2015.“ Sve okupljene natjecatelje, a ove godine ih je čak 73-oje, pozdravili su ispred Stolnoteniskog kluba Jaska Tomislav Ciban i predsjednik kluba Stjepan Slemenšek, a zatim se okupljenima obratio i zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar, koji je u ime Grada, svim natjecateljima zaželio puno uspjeha i sportske sreće, te službeno otvorio ovogodišnje izdanje stolnoteniske lige.
Za stolnotenisko prvenstvo pokazan je još veći interes nego prošle godine, pa su se tako za ovogodišnje natjecanje prijavile čak 22 momčadi sa sveukupno 73 natjecatelja. Na temelju stolnoteniskog umijeća momčadi su podijeljene u 2 lige: ligu A, u kojoj se natječe 5 ekipa, te ligu B koju čini 17 ekipa. Organizator lige je Stolnoteniski klub Jaska, a po završetku natjecanja tri najuspješnije ekipe u A i B ligi, najbolji pojedinac A i B lige i najbolji par A i B lige, bit će nagrađeni sportskim trofejima.

17.01.2015. Ženska ekipa STK Jaska na početku proljetnog dijela Superlige za žene poražena je u susretu sa STK Mladost u Petrinji rezultatom 4:0.

14.12.2014. Na 1. pozivnom TOP-8 turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije održanom u Velikoj Gorici Andrija Klepić osvojio je 1. mjesto u kategoriji najmlađih kadeta, dok je Eugen Ciban bio 9. pošto je zbog bodovne izjednačenosti na turniru pravo nastupa steklo 9. najmlađih kadeta.

07.12.2014. Na 1. pozivnom TOP-8 turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije održanom u Velikoj Gorici Josipa Stunja osojila je 5. mjesto u kategoriji juniorki.

06.12.2014. Muška ekipa STK Jaska na domaćem je terenu u posljednjem kolu jesenskog dijela 1. Hrvatske lige zapad za muške savladala STK Industrogradnju iz Zagreba rezultatom 4:2 i na taj način zadržala 3. mjesto na ljestvici.

06.12.2014. Ženska ekipa STK Jaska u 9. je posljednjem kolu jesenskog dijela Superlige na gostovanju u Bjelovaru izgubila od STK Bjelovar sa 4:1. STK Jaska zauzima 9. mjesto na ljestvici Superlige.

30.11.2014. STK Jaska bio je organizator 3. otvorenog turnira Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije koji je okupio 115 natjecatelja iz 16 klubova Zagrebačke i Varaždinske županije te Grada Zagreba. Andrija Klepić osvojio je drugo mjesto u kategoriji najmlađih kadeta, a Paula Klepić treća mjesta u kategoriji mlađih kadetinja i kadetkinja. Eugen Ciban u kategoriji najmlađih kadeta plasirao se je u četvrt finale, a Noa Kegljević u osminu finala kategorije mlađih kadeta. Branimir Falica u kategoriji mlađih kadeta nije se uspio plasirati u završnicu turnira.

29.11.2014. Muška ekipa STK Jaska na gostovanju u Rijeci doživjela je svoj prvi poraz u susretu sa STK Kvarner rezultatom 4:1, a potom i drugi protiv STK Srdoči s kojima je dosad dijelila prvu poziciju u poretku 1. hrvatske stolnoteniske lige. Nakon ova dva poraza STK Jaska zauzima treće mjesto.

29.11.2014. Ženska ekipa STK Jaska u 8. je kolu Superlige na svom terenu ostvarila svoju prvu pobjedu savladavši ekipu STK Lokomotiva iz Vinkovaca sa 4:1. Dvije pobjede ostvarila je Nikolina Brglez, a po jednu Mirela Crnilo i Anja Ivanuša.

22.11.2014. Najmlađi kadet Andrija Klepić nastupio je na 22. Međunarodnom turniru Antun Tova Stipančić u Zagrebu i plasirao se je u osminu finala gdje je nakon velike borbe rezultatom 3:2 izgubio od predstavnika Bosne i Hercegovine

15.11.2014. Ženska ekipa STK Jaska u 7. je kolu Superlige na svom terenu ugostila favoriziranu ekipu ŽSTK Pula u kojoj je poražena visokim rezultatom 4:1, ali je pružila veliki otpor kroz susret koji je potrajao punih dva sata. Ipak, presudna je bila igra parova u kojoj su gošće pobijedile nakon 11:9 u petom setu.

15.11.2014. Najmlađi kadet Andrija Klepić nastupio je na 44. Međunarodnom kadetskom i juniorskom prvenstvu Varaždina ujedno i 10. Memorijalu Mirka Abramovića održanom u Varaždinskoj Areni. Andrija je uspješno apsolvirao kvalifikacije po skupinama i plasirao se u završnicu turnira gdje je zastao u šesnaestini finala.

09.11.2014. Dvije ekipe mlađih kategorija STK Jaska nastupile su u 2. kolu Županijske lige Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije održanom u Zagrebu. Odličan rezultat postigla je mlađa ekipa Jaska II igrajući u sastavu najmlađi kadeti Andrija Klepić i Eugen Ciban te mlađi kadet Noa Kegljević osvojivši treće mjesto u konkurenciji znatno starijih konkurenata, dok je starija ekipa Jaska I u sastavu mlađi kadet Branimir Falica i juniori Andro Medved i Karlo Gugec osvojila peto mjesto.

08.11.2014. Muška ekipa STK Jaska u nastavku 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad na domaćem terenu savladala STK Dugo Selo sa 4:2, a potom i STK Veliku Goricu-Stanfar sa 4:1 i zajedno sa STK Srdoči iz Rijeke dijeli prvo mjesto sa šest pobjeda iz šest susreta.

06.11.2014. Ženska ekipa STK Jaska u nastavku Superlige gostovala je kod višestrukih državnih prvakinja HASTK Mladost i doživjela poraz rezultatom 4:0.

02.11.2014. Ženska ekipa STK Jaska u nastavku je Superlige na domaćem je terenu ugostila STK Hodošan i izgubila rezultatom 4:1.

02.11.2014. Muška ekipa STK Jaska u nastavku 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad gostovala je u Koromačnom kod STK Brovinje i pobijedila 4:1, a istim rezultatom u Opatiji je savladala STK Opatiju.

25.10.2014. Najmlađi kadet Andrija Klepić na svom prvom nastupu na turniru koji se boduje za rangliste HSTS-a ostvario je plasman u osminu finala.

25.10.2014. Ženska ekipa STK Jaska u nastavku je Superlige u gostima kod STK Varaždin poražena rezultatom 4:0.

19.10.2014. Andrija Klepić na 2. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije održanom u Samoboru osvojio je drugo mjesto u kategoriji najmlađih kadeta nakon propuštene meč lopte i poraza 3:2 u finalu. Eugen Ciban plasirao se je u završnicu turnira u kategoriji najmlađih kadeta gdje je izgubio također sa 3:2. Paula Klepić u kategoriji mlađih kadetkinja i Branimir Falica u kategoriji mlađih kadeta izborili su po pobjedu ali nisu se uspjeli plasirati u završnicu turnira kao i Josipa Stunja u kategoriji juniorki za koju je također bio koban poraz od 3:2.

18.10.2014. Muška ekipa STK Jaska u nastavku je 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad na domaćem terenu savladala ekipu STK Donat 2 iz Zadra rezultatom 4:3.

18.10.2014. Ženska ekipa STK Jaska u nastavku je Superlige na svom terenu ugostila dvostruke prvakinje Hrvatske i pobjednice Kupa Mediterana STK Dr. Časl iz Zagreba i doživjela poraz rezultatom 4:0.

12.10.2014. Junior STK Jaska Andro Medved nastupio je na 2. Otvorenom prvenstvu Svete Nedelje u stolnom tenisu za mlađe kategorije održanom u Strmcu Samoborskom i ostvario plasman u četvrtfinale turnira.

11.10.2014. Ženska ekipa STK Jaska u nastavku je Superlige gostovala u Zagrebu kod ekipe STK TIS i doživjela poraz rezultatom 4:1 uz više nego solidan otpor favoriziranom domaćinu.

04.10.2014. Muška ekipa STK Jaska u prvom kolu nove sezone 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad savladala je gostujući STK Sveta Nedelja-Novaki sa 4:1.

04.10.2014. Ženska ekipa STK Jaska po prvi puta je nastupila u najvišem rangu natjecanja u državi Superligi i na domaćem je terenu pobijeđena od ekipe STK Mladost iz Petrinje sa 4:0.

31.05.2014. Na Final fouru svih županijskih liga Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije mlađa ekipa STK Jaska II u sastavu Andrija Klepić, Noa Kegljević i Branimir Falica osvojila je prvo mjesto u II ligi u kojoj su nastupili najmlađi i mlađi kadeti nakon što su sa 4:1 u odlučujučem susretu pobijedili izravnog konkurenta ekipu STK Dugo Selo. Starija ekipa STK Jaska I osvojila je četvrto mjesto u I ligi.

06.04.2014. Na 2. Pozivnom TOP-8 turniru STSZŽ za mlađe kategorije održanom u Rugvici Eugen Ciban osvojio je drugo mjesto u kategoriji klinaca dok Andrija i Paola Klepić nisu nastupili iako su osigurali nastup među osam najboljih u svojim kategorijama.

05.04.2014. Ženska ekipa STK Jaska na domaćem je terenu sa dvije pobjede u posljednjem kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene okončala sezonu na 2. mjestu iz dugoreškog STK Aquaestil. U prvom susretu pobijeđen je STK Vrsar rezultatom 4:0 uz pobjede Mirele Crnilo, Josipe Stunje, Anje Ivanuše i para Brglez-Crnilo, a u drugom STK Maestral iz Umaga sa 4:1 uz pobjede Mirele Crnilo, Nikoline Brglez, Anje Ivanuše i para Brglez-Ivanuša.

23.03.2014. Na 6. Otvorenom turniru STSZŽ za mlađe kategorije održanom u Dugom Selu Andrija Klepić osvojio je prvo, a Eugen Ciban treće mjesto u kategoriji klinaca i tako su obojica osigurali nastup na završnom TOP-8 pozivnom turniru. Nastup na TOP-8 turniru osigurala je i Paola Klepić.

22.03.2014. Muška ekipa STK Jaska na domaćem je terenu ostvarila još dvije pobjede u nastavku 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške. U prvom susretu pobijeđen je STK Kvarner iz Rijeke rezultatom 4:1, a u drugom STK Duga Resa sa 4:2.

22.03.2014. Ženska ekipa STK Jaska u derbi susretu prve dvije ekipe 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za ženske odigranom u Dugoj Resi izgubila je rezultatom 4:0 od ekipe STK Aquaestil koja je time i matematički postala ovogodišnji prvak lige.

08.03.2014. Muška ekipa STK Jaska na domaćem je terenu ostvarila dvije nove pobjede u nastavku 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške i tako osigurala treće mjesto među prvoligašima. U prvom susretu pobijeđen je STK Velika Gorica-Stanfar rezultatom 4:2, a u drugom STK Samobor sa 4:1.

28.02.-02.03.2014. Na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za seniore i seniorke nastupila su dva člana STK Jaska Juraj Đurinović i Matej Jelić. U pojedinačnoj konkurenciji Matej Jelić se je plasirao u završnicu gdje je u osmini finala pobijeđen od Tan Ruiwua rezultatom 4:1, a Juraj Đurinović nije se uspio plasirati u završnicu. U igri parova Jelić i Đurinović plasirali su se u četvrtfinale gdje su poraženi od Luke Fučeca i Mihe Simovića iz dubrovačkog Libertas-Marincolora.

23.02.2014. Na 5. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije održanom u Samoboru na kojem je nastupilo ukupno 140 natjecatelja iz 16 klubova iz Zagrebačke, Krapinsko-zagorske, Sisačko-Moslavačke i Varaždinske županije Andrija Klepić osvojio je prvo mjesto u kategoriji klinaca, a Eugen Ciban u istoj kategoriji bio je četvrti. Na turniru još su nastupili Noa Kegljević, Branimir Falica, Mateo Budinšćak i Paola Klepić, ali nisu se plasirali u završnicu turnira.

22.02.2014. U nastavku 1. hrvatske stolnoteniske lige za žene zapad, STK Jaska u prvom susretu na domaćem je terenu pobijedio STK Jadera iz Zadra sa 4:3 nakon tri sata igre uz dvije pobjede Nikoline Brglez te jedne para Brglez-Ivanuša i Mirele Crnilo. U drugom susretu STK Jaska bila je bolja od STK Urania iz Baške Vode rezultatom 4:1. Po jednu pobjedu postigla je Mirela Crnilo, Nikolina Brglez, Anja Ivanuša i par Brglez-Ivanuša. Ovim pobjedama STK Jaska uvjerljivo je osigurao drugo mjesto u poretku lige što je najveći uspjeh kluba u 45-godišnjoj povijesti.

22.02.2014. U nastavku 1. hrvatske stolnoteniske lige za muške zapad, STK Jaska je na dvostrukom gostovanju u Zagrebu upisao dvije pobjede pobijedivši istovjetnim rezultatom 4:1 STK Joola i STK Industrogradnja. STK Jaska trenutno se nalazi na drugom mjestu ali ima dvije odigrane utakmice više od trećeplasiranog Splita.

08.02.2014. U nastavku 1. hrvatske stolnoteniske lige za žene zapad, STK Jaska u prvom susretu pobijedio je u gostima STK Sveti Jakov iz Jadranova sa 4:3 nakon trosatne borbe uz dvije pobjede Nikoline Brglez te jedne para Brglez-Ivanuša te Mirele Crnilo koja je pobijedila trenutno vodeću juniorku hrvatske Andreju Pavlović. U drugom susretu STK Jaska bila je bolja od domaćina STK Opatija rezultatom 4:1. Dvije pobjede postigla je Mirela Crnilo, a jednu Nikolina Brglez i par Brglez-Ivanuša. STK Jaska nalazi se na drugom mjestu s četiri pobjede prednosti pred najbližom pratnjom.

08.02.2014. U nastavku 1. hrvatske stolnoteniske lige za muške zapad, STK Jaska u prvom je susretu na domaćem terenu pobijedio STK Donat 2 iz Zadra sa 4:1. U drugom susretu STK Jaska je povela sa 3:1 protiv favoriziranog STK Split, vodeće ekipe lige ali na kraju nije uspjela zadržati prednost pa su splićani pobijedili rezultatom 4:3 nakon petog seta posljednjeg meča. STK Jaska nalazi se na četvrtom mjestu s istim brojem bodova kao i trećeplasirana ekipa.

26.01.2014. Na 4. Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije održanom u Velikoj Gorici Eugen Ciban u kategoriji klinaca okončao je turnir na podjeli petog i šestog mjesta, Noa Kegljević ušao je u osminu finala u kategoriji mlađih kadeta, dok Paola Klepić u kategoriji mlađih kadetkinja te Branimir Falica u kategoriji mlađih kadeta nisu ostvarili plasman u završnicu turnira.

11.01.2014. Na drugom krugu Županijskih liga STSZŽ za mlađe kategorije održanom u Dugom Selu nastupile su dvije muške ekipe STK Jaska. Ekipa STK Jaska I koja nastupa u 1. Županijskoj ligi zbog izostanka nekolicine bolesnih igrača nastupila je u oslabljenom sastavu pa nije uspjela zadržati prvo mjesto na ljestvici koje je držala nakon prvog kruga, te je sada druga ali sa istim brojem bodova kao i vodeće Dugo Selo I. Ekipa je nastupila u sastavu Zlatko Šafar, Karlo Gugec i Mateo Budinšćak. Član ekipe Zlatko Šafar i nakon drugog kruga nalazi se na vodećem mjestu najboljih pojedinaca lige. Ekipa STK Jaska II za koju su nastupili Andrija Klepić, Noa Kegljević i Branimir Falica zadržala je i nakon drugog kruga prvo mjesto na ljestvici 2. Županijske lige, a Andrija Klepić i dalje drži prvo mjesto na rang listi najboljih pojedinaca lige, dok je Noa Kegljević treći.

21.12.2013. Dio mladih natjecatelja STK Jaska nastupio je na 3. Božićnom turniru u Zagrebu održanom u organizaciji STK Rudeš. Eugen Ciban osvojio je 2. mjesto u kategoriji klinaca, Andrija Klepić također 2. mjesto ali u kategoriji najmlađih kadeta, Paula Klepić osvojila je 3. mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja dok je Noa Kegljević ostvario plasman u četvrtfinale turnira, a potom osvojio 1. mjesto u utješnom dijelu turnira u kategoriji mlađih kadeta.

01.12.2013. Na 1. pozivnom turniru STSZŽ za mlađe kategorije – TOP 8 turniru održanom u organizaciji STK Sveta Nedelja-Novaki u Samoboru Andrija Klepić osvojio je 2. mjesto u kategoriji klinaca, Paula Klepić 3. mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja dok je Josipa Stunja u kategoriji juniorki bila osma.

30.11.2013. Ženska ekipa STK Jaska u posljednjem je kolu jesenskog dijela 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene pobijedila u Vrsaru STK Vrsar sa 4:0, a potom u Umagu izgubila od STK Maestral i time po završetku prvog dijela prvenstva osvojila drugo mjesto. Drugo mjesto osvojila je i muška ekipa STK Jaska koja je u posljednjem kolu bila slobodna.

16.11.2013. Član STK Jaska Matej Jelić nastupio je na 21. Memorijalnom međunarodnom turniru Antun Tova Stipančić u Zagrebu u kategoriji seniora i osvojio treće mjesto između ostalih iznenađujuće pobijedivši trećeg nosioca turnira i petog igrača sa seniorske rang liste Hrvatske Luku Fučeca iz dubrovačkog Libertas Marinkolora. Na turniru je nastupilo gotovo 600 igračica i igrača iz oko 90 klubova iz Hrvatske i inozemstva. Ujedno Matej Jelić je sa omjerom od 14 pobjeda i 1 poraz trenutno vodeći pojedinac na listi najboljih pojedinaca 1. hrvatske stolnoteniske lige za muške zapad.

10.11.2013. STK Jaska bio je organizator 3. otvorenog stolnoteniskog turnira stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije u Jastrebarskom na kojem je nastupilo 120 natjecatelja iz 16 klubova Zagrebačke županije te Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske i Varaždinske županije. Od članova STK Jaska Andrija Klepić bio je drugi u kategoriji klinaca, Paula Klepić treća, a Dora Veček četvrta u kategoriji kadetkinja te Lucija Franjetić četvrta u kategoriji najmlađih kadetkinja. Josipa Stunja završila je turnir na podjeli petog i šestog mjesta u kategoriji juniorki, Noa Kegljević je ostvario plasman u osminu finala kategorije mlađih kadeta kao i Zlatko Šafar u kategoriji juniora.

09.11.2013. Muška ekipa STK Jaska gostovala je u Rijeci i u nastavku 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške pobijedila domaći Kvarner rezultatom 4:1, a potom i u Dugoj Resi gdje je bila bolja od istoimenog domaćina istim rezultatom 4:1. Sa ove dvije pobjede STK Jaska preuzela je prvo mjesto.

09.11.2013. Ženska ekipa STK Jaska u susretu dviju neporaženih ekipa 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za ženske poražena je od STK Aquaestil Duga Resa rezultatom 4:0, a u drugom susretu pobijedila je STK Duga Resa sa 4:1. Kolo prije kraja jesenskog dijela natjecanja STK Jaska nalazi se na drugom mjestu.

02.11.2013. Muška ekipa STK Jaska na gostovanju u Velikoj Gorici savladala je u nastavku 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške dotad neporaženi STK Velika Gorica-Stanfar sa visokih 4:1. U drugom susretu dana STK Jaska je u Samoboru pobijedila istoimenog domaćina sa 4:3.

20.10.2013. U Samoboru na 2. otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije Andrija Klepić u kategoriji klinaca osvojio je 2. mjesto, te nastupio u starijoj kategoriji najmlađih kadeta gdje je izborio četvrtfinale kao i Paula Klepić u kategoriji mlađih kadetkinja.

19.10.2013. Ženska ekipa STK Jaska u nastavku 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene u gostima je u Zadru pobijedila STK Jadera sa 4:3 uz dvije pobjede Nikoline Brglez te po jedne Mirele Crnilo i Anje Ivanuše, a potom u Baškoj Vodi STK Uraniju sa 4:0 uz pobjede Ivanuše, Crnilo i Brglez te para Ivanuša-Brglez.

19.10.2013. Muška ekipa STK Jaska u nastavku 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške na domaćem je terenu savladala STK Joola iz Zagreba sa 4:1 te potom i STK Industrogradnju Zagreb također sa 4:1.

06.10.2013. U Samoboru u 1. krugu Županijske lige Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije ekipa STK Jaska 1 igrajući u sastavu Zaltako Šafar, Mateo Bastašić i Mateo Budinšćak osvojila je prvo mjesto u 1. Županijskoj ligi. Ekipa STK Jaska 2 u sastavu Andrija Klepić, Noa Kegljević i Branimir Falica osvojila je prvo mjesto u 2. Županijskoj ligi. STK Jaska prije početka turnira primio je pehar i medalje za osvojeno 1. mjesto u Županijskoj ligi u sezoni 2012/2013, a igrač STK Jaska Zlatko Šafar primio je plaketu za najboljeg igrača Županijske lige za sezonu 2012/2013. Andrija Klepić tom prilikom proglašen je za najboljeg igrača Zagrebačke županije u kategoriji klinaca za sezonu 2012/2013.

05.10.2013. Ženska ekipa STK Jaska u nastavku 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene na domaćem je terenu pobijedila STK Sveti Jakov Jadranovo sa 4:0, a istim rezultatom pobijeđena je i ekipa STK Opatija.

05.10.2013. Muška ekipa STK Jaska u nastavku 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške u Zadru je bila bolja od domaćina STK Donat 2 rezultatom 4:1, a potom je istovjetnim rezultatom poražena u Splitu od istoimenog domaćina.

29.09.2013. Na 1. otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije održanom u Dugom Selu Andrija Klepić osvojio je 2. mjesto u kategoriji klinci. Noa Kegljević u kategoriji mlađih kadeta plasirao se je u osminu finala.

28.09.2013. Ženska seniorska ekipa STK Jaska u sastavu Mirela Crnilo, Nikolina Brglez i Anja Ivanuša u 1. je kolu 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene na domaćem je terenu pobijedila STK Dugo Selo rezultatom 4:3. Dvije pobjede za STK Jaska ostvarila je Ivanuša, a jednu Crnilo i par Brglez-Ivanuša.

28.09.2013. Muška seniorska ekipa STK Jaska u sastavu Matej Jelić, Lovro Tomac i Juraj Đurinović u 1. je kolu 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške u Dugom Selu poražena u susretu sa STK Dugo Selo rezultatom 3:4. Ekipa je igrala u sastavu Matej Jelić koji je zabilježio dvije pobjede, Juraj Đurinović koji je zabilježio jednu pobjedu i Lovro Tomac.

05.05.2013. U Jastrebarskom u organizaciji STK Jaska održan je treći, posljednji turnir ekipnog natjecanja Lige nada i Županijske lige Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za sezonu 2012/2013. Ekipa najmlađih kadeta STK Jaska u sastavu Andrija Klepić, Noa Kegljević i Branimir Falica u Ligi nada zauzela je treće mjesto na turniru te u ukupnom poretku, dok je kadetska ekipa u sastavu Zlatko Šafar, Mateo Bastašić i Karlo Gugec osvojila prvo mjesto u Županijskoj ligi na turniru bez poraza i ukupno prvo mjesto.

21.04.2013. Na 2. pozivnom turniru TOP-8 Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije održanom u Samoboru Andrija Klepić osvojio je treće mjesto u kategoriji klinaca, a Zlatko Šafar je bio osmi u kategoriji kadeta.

11.04.2013. Ekipa najmlađih kadeta STK Jaska igrajući u sastavu Andrija Klepić, Noa Kegljević i Branimir Falica u zaostalom susretu Lige nada Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije na domaćem je terenu savladala ekipu STK Dugo Selo uz dvije pobjede Noe Kegljevića i jednu Andrije Klepića.

07.04.2013. Na 6. otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije održanom u Dugom Selu Andrija Klepić osvojio je treće mjesto u kategoriji klinaca. Noa Kegljević u kategoriji najmlađih kadeta te Zlatko Šafar u kategoriji kadeta ostvarili su plasman u osminu finala.

06.04.2013. Muška seniorska ekipa STK Jaska na domaćem je terenu u natjecanju 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške pobijedila STK Industrogradnju iz Zagreba rezultatom 4:2 uz dvije pobjede Mateja Jelića te jedne Leona Šameca i para Jelić-Šamec. U drugom susretu STK Jaska bila je bolja od ekipe GSTK Zagreb 2 rezultatom 4:0. Pobjede za STK Jaska ostvarili su Leon Šamec, Matej Jelić, Lovro Tomac i par Šamec-Jelić. U konačnom poretku lige STK Jaska zauzela je 5. mjesto.

30.03.2013. Muška seniorska ekipa STK Jaska u natjecanju 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške na gostovanju u Rijeci poražena je od STK Srdoči rezultatom 4:1 te od STK Kvarner rezultatom 4:2.

30.03.2013. Ženska seniorska ekipa STK Jaska u natjecanju 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene kao domaćin bila je bolja od STK Duga Resa rezultatom 4:0.

24.03.2013. Noa Kegljević nastupio je na Uskršnjem turniru u Zagrebu u organizaciji STK Rudeš i osvojio treće mjesto u kategoriji najmlađih kadeta.

17.03.2013. Na 5. otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije održanom u Rugvici Andrija Klepić osvojio je četvrto mjesto u kategoriji klinaca, Zlatko Šafar izborio je plasman u četvrt finale kategorije kadeta, a Noa Kegljević u osminu finala kategorije najmlađih kadeta.

16.03.2013. Ženska seniorska ekipa STK Jaska na domaćem je terenu u natjecanju 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za ženske savladala STK Maestral iz Umaga rezultatom 4:2.

16.03.2013. Muška seniorska ekipa STK Jaska poražena je u gostima kod ekipe STK Dugo Selo rezultatom 4:2 u natjecanju 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške, a u drugom susretu u Velikoj Gorici bila je bolja od ekipe STK Velika Gorica-Stanfar pobijedivši rezultatom 4:1.

09.03.2013. Ženska seniorska ekipa STK Jaska gostovala je u natjecanju 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za ženske u Baškoj Vodi gdje je izgubila susret od domaćina STK Urania rezultatom 4:2.

09.03.2013. Muška seniorska ekipa STK Jaska poražena je na gostovanju kod ekipe STK Duga Resa rezultatom 4:2 u natjecanju 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške

22.02.2013. Na izbornoj Skupštini Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije održanoj u Samoboru za novog predsjednika saveza izabran je Tomislav Ciban iz STK Jaska dok je za dopredsjednika izabran Dragan Kljajić iz STK Rugvice.

17.02.2013. Na 4. otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije u Velikoj Gorici Andrija Klepić osvojio je drugo mjesto u kategoriji klinaca, Lucija Franjetić u kategoriji klinceza okončala je na podjeli petog i šestog mjesta, Zlatko Šafar izborio je plasman u četvrt finale kategorije kadeta, a Noa Kegljević šesnaestinu finala kategorije najmlađih kadeta.

16.02.2013. Muška ekipa STK Jaska u natjecanju 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške gostovala je u Zadru gdje je poražena od STK Donat 2 rezultatom 4:2.

16.02.2013. Seniorke STK Jaska na domaćem su terenu u nastavku natjecanja 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene ugostile prvoplasiranu i neporaženu ekipu STK Crikvenica i izgubile rezultatom 4:1. U drugom susretu također na domaćem terenu poražene su od ekipe STK Sveti Jakov Jadranovo rezultatom 4:0.

12. 02. 2013. Na natjecanju učenika i učenica srednjih škola Zagrebačke županije u stolnom tenisu održanom u Velikoj Gorici ŠŠD Jastreb u konkurenciji učenica osvojio je prvo mjesto i tako izborio plasman u poluzavršnicu državnog natjecanja koje će se održati u Dugom Selu dok je kod učenika zauzeto četvrto mjesto. Ženska ekipa igrala je u sastavu Mirela Crnilo, Helena Šeperić i Josipa Stunja.

06. 02. 2012. Na međuopćinskom natjecanju u stolnom tenisu održanom u Klinča Selu ŠŠD Jastreb Osnovne škole Ljubo Babić Jastrebarsko osvojio je prvo mjesto u muškoj konkurenciji i time osigurao plasman na županijsko natjecanje. Za ŠŠD Jastreb igrali su igrači STK Jaska Zlatko Šafar, Dominik Novosel i Andrija Klepić.

03. 02. 2013. Ženska seniorska ekipa STK Jaska u sastavu Mirela Crnilo, Lucija Basić, Josipa Stunja i Nikolina Brglez na svečanosti u Glazbenoj školi Jastrebarsko proglašena je najboljom ženskom sportskom ekipom Grada Jastrebarsko za 2012. godinu, a muška seniorska ekipa STK Jaska u sastavu Lovro Tomac, Leon Šamec, Tomislav Ciban, Matej Jelić, Zlatko Šafar i Mirko Rajčević proglašena je najboljom muškom sportskom ekipom Grada Jastrebarsko za 2012. godinu.

02.02.2013. Muška ekipa STK Jaska u nastavku natjecanja 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške na gostovanju u Samoboru poražena je od istoimenog domaćina rezultatom 4:2. Usprkos doživljenom porazu jaskanci su zadržali treće mjesto na ljestvici lige, a u slijedećem kolu gostuju u Zadru kod STK Donat-Zadar.

02.02.2013Seniorke STK Jaska ugostile su u nastavku natjecanja 1. hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene zagrebački STK Marathon i pobijedile rezultatom 4:2. Nakon ove nove pobjede jaskanke se nalaze na petom mjestu sa bodom manje od drugoplasirane ekipe STK Urania Baška Voda. U slijedećem kolu seniorke na domaćem terenu dočekuju vodeću i neporaženu Crikvenicu i treće plasirani STK Sveti Jakov Jadranovo.

20.01.2013. U Dugom Selu održan je drugi krug ekipnog natjecanja Lige nada i Županijske lige Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije. Ekipa najmlađih kadeta STK Jaska u sastavu Andrija Klepić, Noa Kegljević i Branimir Falica u Ligi nada zauzela je četvrto mjesto, dok je kadetska ekipa u sastavu Zlatko Šafar, Dominik Novosel i Mateo Budinšćak osvojila drugo mjesto u Županijskoj ligi.

09.12.2012. U Zagrebu na 2. Božićnom stolnoteniskom turniru za najmlađe u organizaciji STK Rudeš Paola Klepić osvojila je prvo mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja, a Andrija Klepić drugo u kategoriji klinaca.

02.12.2012. U Zagrebu je održan 1. pozivni turnir TOP-8 Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za sve mlađe kategorije koji je okupio po osam najboljih natjecatelja nakon tri održana otvorena turnira u 5 muških i 5 ženskih kategorija. Andrija Klepić osvojio je treće mjesto u kategoriji klinaca, Mirela Crnilo usprkos pobjedi nad pobjednicom turnira bila je tek četvrta kod juniorki, a u istoj kategoriji Josipa Stunja bila je osma.

01.12.2012. Ženska seniorska ekipa STK Jaska na domaćem je terenu u prvom susretu 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene rezultatom 4:2 savladala ekipu STK Sveta Nedelja, a u drugom susretu posljednjeg kola jesenskog dijela natjecanja izgubila je u susretu sa STK Zabok rezultatom 4:1. U krugu više izjednačenih ekipa djevojke su okončale na sedmom mjestu samo sa bodom zaostatka u odnosu na drugoplasiranu ekipu ali sa čak tri više od osmoplasirane ekipe.

25.11.2012. STK Jaska bio je domaćin 3. otvorenog turnira Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za sve mlađe kategorije koji je okupio 160 natjecatelja iz 18 stolnoteniskih klubova Zagrebačke, Varaždinske i Karlovačke županije te Grada Zagreba u 5 muških i 5 ženskih kategorija. Mirela Crnilo osvojila je drugo mjesto u kategoriji juniorki, Andrija Klepić treće mjesto kod klinaca, Ivan Majcunić bio je četvrti kod juniora, Zlatko Šafar u kategoriji kadeta izborio je četvrt finale, a Dominik Novosel kod kadeta i Noa Kegljević kod najmlađih kadeta ostvarili su plasman u osminu finala natjecanja.

24.11.2012. Ženska seniorska ekipa STK Jaska na gostovanju u Dugoj Resi pobijedila je istoimenog domaćina u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi zapad za ženske rezultatom 4:1.

24.11.2012. Seniori STK Jaska na domaćem su terenu izgubili susret 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške protiv ekipe STK Srdoči i z Rijeke rezultatom 4:0. U drugom susretu dana pobijeđena je ekipa riječkog Kvarnera rezultatom 4:2.

04.11.2012. U Samoboru je održan prvi od dva kruga ekipnog natjecanja Lige nada i Županijske lige Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije. Ekipa najmlađih kadeta STK Jaska u sastavu Andrija Klepić, Noa Kegljević i Branimir Falica u Ligi nada zauzela je treće mjesto, dok je kadetska ekipa u sastavu Zlatko Šafar, Dominik Novosel i Luka Krčmar osvojila prvo mjesto u Županijskoj ligi bez poraza.

03.11.2012. Ženska seniorska ekipa STK Jaska na dvostrukom gostovanju u Istri ubilježila je dvije pobjede u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi zapad za ženske. U prvom susretu u Umagu iznenađujuće je pobijeđena dotad neporažena ekipa od STK Maestral rezulatatom 4:3, a u drugom susretu u Vrsaru pobijeđen je domaćin STK Vrsar rezultatom 4:2.

03.11.2012. Muška seniorska ekipa STK Jaska ubilježila je i četvrtu pobjedu u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi zapad za muške nakon što je na domaćem terenu pobijedila dotad neporaženu ekipu STK Dugo Selo rezultatom 4:1. U drugom susretu dana protiv ekipe STK Velika Gorica ubilježen je prvi poraz u sezoni rezultatom 4:2.

21.10.2012. Na 2. otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije Andrija Klepić osvojio je treće mjesto u kategoriji klinaca. Mirela Crnilo izborila je plasman u četvrt finale u kategoriji juniorki kao i Zlatko Šafar u kategoriji kadeta.

20.10.2012. Ženska seniorska ekipa STK Jaska kao domaćin izgubila je susret 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za ženske od STK Urania iz Baške Vode rezulatatom 4:0.

20.10.2012. Muška seniorska ekipa STK Jaska i nakon trećeg kola 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za muške ostala je neporažena pobijedivši kao domaćin ekipu STK Duga Resa rezultatom 4:3. Po jednu pobjedu ubilježili su Leon Šamec, Matej Jelić i Mirko Rajčević te par Jelić-Šamec.

06.10.2012. Ženska seniorska ekipa STK Jaska na dvostrukom gostovanju u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi zapad za ženske kod STK Crikvenica i STK Jadranovo doživjela je dva poraza identičnim rezultatom 4:1. U susretu sa STK Crikvenica pobjedu je izborila Mirela Crnilo, a sa STK Jadranovo Lucija Basić.

06.10.2012. Muška seniorska ekipa STK Jaska i u svom drugom susretu u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi zapad za muške ubilježila je pobjedu nakon što je na domaćem terenu bila bolja od STK Donat Zadar 2. Dvije pobjede djelo su Mateja Jelića, a jedna Leona Šameca i para Jelić-Šamec.

29.09.2012. Muška seniorska ekipa STK Jaska pobjedom na domaćem terenu rezultatom od 4:1 u susretu s STK Samobor također je uspješno započela sezonu u 1. stolnoteniskoj ligi zapad za muške. Dvije pobjede imao je Matej Jelić, a po jednu su dodali Leon Šamec i par Jelić-Šamec.

29.09.2012. U svom prvom nastupu u 1. stolnoteniskoj ligi zapad za žene, ekipa STK Jaska iznenadila je favoriziranu ekipu STK Marathon na gostujućem terenu u Zagrebu pobijedivši rezultatom 4:3. Dvije pobjede ostvarila je Mirela Crnilo, a jednu Nikolina Brglez te par Nikolina Brglez i Lucija Basić.

23.09.2012. U Velikoj Gorici održan je 1. otvoreni turnir Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije. Mirela Crnilo u kategoriji juniorki osvojila je drugo mjesto, a Josipa Stunja treće mjesto u istoj kategoriji. U svom prvom nastupu na turniru odličan je bio Andrija Klepić osvojivši u kategoriji klinaca četvrto mjesto i svoju prvu medalju.

21.06.2012. Završnim natjecanjem sudionika u muškoj i ženskoj kategoriji završila je vrlo uspješna četverodnevna Ljetna igraonica stolnog tenisa koja je okupila rekordnih 45 učenika i učenica Osnovne škole Ljubo Babić Jastrebarsko. Organizator ove uspješne akcije bio je Grad Jastrebarsko, a sproveo ju je u djelo STK Jaska.

01.06.2012. Objavljene su završne rang liste Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za sezonu 2011/2012 nakon odigranih 6 otvorenih i 2 pozivna TOP-8 turnira. Od članova STK Jaska u kategoriji juniorki prvo mjesto osvojila je Lucija Mandić, drugo Mirela Crnilo dok je Josipa Stunja osvojila sedmo mjesto. Josipa Stunja nastupila je i u kategoriji kadetkinja te zauzela peto mjesto. Zlatko Šafar osvojio je 28. mjesto kod kadeta, Dominik Novosel 8. mjesto kod mlađih kadeta dok su u istoj kategoriji Ando Medved, Luka Krčmar i Karlo Gugec završili na podjeli 40. mjesta. Noa Kegljević zauzeo je 22. mjesto kod najmlađih kadeta.

27. 05. 2012. U organizaciji STK Jaska u Jastrebarskom je održan 2. Pozivni turnir Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije TOP-8 u 5. muških i 4. ženske kategorije. Od članova STK Jaska Mirela Crnilo osvojila je 3. mjesto u kategoriji juniorki. Lucija Mandić u istoj kategoriji bila je peta, a Josipa Stunja sedma. Stunja je osvojila i 6. mjesto u kategoriji kadetkinja, dok je Dominik Novosel bio osmi u kategoriji mlađih kadeta.

12. 04. 2012. Seniorska ženska ekipa na kvalifikacionom turniru za popunu 1. hrvatske stolnoteniske lige-zapad za ženske u Vrsaru osvojenim drugim mjestom izborila je plasman u 1. ligu.

12. 04. 2012. Seniorska muška ekipa na kvalifikacionom turniru za popunu 1. hrvatske stolnoteniske lige-zapad za muške u Zadru osvojenim drugim mjestom izborila je plasman u 1. ligu.

04. 05. 2012. Ekipa juniorki STK Jaska na ekipnom prvenstvu Hrvatske održanom u Zagrebu osvojila je 6. mjesto igrajući u sastavu Mirela Crnilo, Lucija Mandić i Josipa Stunja.

29. 04. 2012. Na 6. otvorenom turniru stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije održanom u Velikoj Gorici Mirela Crnilo u kategoriji juniorki osvojila je drugo, a Lucija Mandić treće mjesto. U kategoriji mlađih kadeta Dominik Novosel ostvario je plasman u četvrtfinale. Noa Kegljević u kategoriji najmlađih kadeta, Luka Krčmar i Karlo Gugec u kategoriji mlađih kadeta nisu izborili plasman u završnicu natjecanja.

17. 04. 2012. Ekipa juniorki STK Jaska nakon što je na regionalnom kvalifikacionom turniru za ekipno prvenstvo Hrvatske održanom u Zagrebu osvojila 2. mjesto, temeljem rang liste osigurala je plasman među osam najboljih ekipa koje će nastupiti na prvenstvu. Ekipa je nastupila u sastavu Mirela Crnilo, Lucija Mandić i Josipa Stunja.

19. 04. 2012. Seniorska ekipa STK Jaska i službeno je bez poraza postala prvak II muške stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska nakon što je u posljednjem kolu savladala na gostovanju u Velikoj Gorici obje ekipe STK Velika Gorica-Stanfar identičnim rezultatom 4:0 i tako izborila plasman na kvalifikacije za I stolnotenisku ligu. U prvom susretu pobjede su ostvarili Marinković, Ciban, Bilić i par Marinković-Bilić, a u drugom Crnilo, Tomac, Ciban i par Ciban-Tomac.

05. 04. 2012. Na kvalifikacionom turniru za pojedinačno juniorsko prvenstvo Hrvatske regija srednja Hrvatska održanom u Zagrebu Mirela Crnilo osvojila je treće, a Lucija Mandić četvrto mjesto.

31. 03. 2012. Na 35. međunarodnom memorijalnom juniorskom turniru Lovro Ratković održanom u Zagrebu Lucija Mandić ostvarila je plasman u završnicu turnira okončavši na podjeli devetog do dvanaestog mjesta.

30. 03. 2012. Pobjedom nad ekipom GSTK Zagreb III rezultatom 4:1 seniori STK Jaska i matematički su osigurali prvo mjesto tri kola prije završetka II stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska, a potom su u drugom susretu savladali i STK Trans Agram II Zagreb rezultatom 4:0.

25. 03. 2012. Na 5. otvorenom turniru stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kategorije održanom u Samoboru Mirela Crnilo u kategoriji juniorki osvojila je drugo, a Lucija Mandić treće mjesto. Josipa Stunja u kategoriji kadetkinja završila je natjecanje na podjeli petog i šestog mjesta. U kategoriji mlađih kadeta Dominik Novosel ostvario je plasman u četvrtfinale. Noa Kegljević u kategoriji najmlađih kadeta, Luka Krčmar i Karlo Gugec u kategoriji mlađih kadeta te Josipa Stunja u kategoriji juniorki nisu izborili plasman u završnicu natjecanja.

16. 03. 2012. Seniorska ekipa u gostima je bila bolja od ekipe STK Remete u natjecanju II lige regija srednja Hrvatska pobijedivši rezultatom 4:1.

10. 03. 2012. Seniorska ekipa u natjecanju II lige regija srednja Hrvatska nastavila je svoj niz nepobjedivosti savladavši u gostima STK Rugvica rezultatom 4:3. Dvije pobjede ostvario je Krešimir Marinković, a po jednu su dodali Lovro Tomac i Hrvoje Štaba.

03. i 04. 03. 2012. Lovro Tomac i Krešimir Marinković nastupili su na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za seniore u Zagrebu. Marinković je nastupio protiv europskog prvaka u paru, prvog nositelja turnira i kasnijeg pobjednika Andreja Gaćine, a Tomac je zaigrao protiv drugog nositelja turnira Tan Ruiwua koji je turnir okončao na drugom mjestu. Obojica u tako jakoj konkurenciji očekivano nisu uspjeli izboriti završnicu turnira ali su pružili solidan otpor i za njih i za klub veliki je uspjeh već sam plasman na Prvenstvo Hrvatske.

01. 03. 2012. Na poluzavršnom državnom natjecanju učenika i učenica srednjih škola Hrvatske u stolnom tenisu održanom u Bjelovaru ženska ekipa ŠŠD Jastreb srednje škole Jastrebarsko nakon što je u odlučujućem susretu s Bjelovarom poražena rezultatom 2:3 osvojila je drugo mjesto. Ekipa je igrala u sastavu Helena Šeperić, Mirela Crnilo i od bolesti nedovoljno oporavljena Mirna Crnilo što je i presudilo u odlučujućem susretu za prvo mjesto i odlučilo o plasmanu na Završnicu državnog natjecanja.

26. 02. 2012. Na 4. otvorenom turniru stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije koji je u održan u Rugvici prvo mjesto u kategoriji juniorki osvojila je Lucija Mandić, drugo mjesto Mirela Crnilo i treće Josipa Stunja. Josipa Stunja osvojila je još i četvrto mjesto u kategoriji kadetkinja. Dominik Novosel u kategoriji mlađih kadeta ostvario je plasman u četvrt finale.

24. 02. 2012. Seniori Lovro Tomac i Krešimir Marinković ostvarili su plasman na pojedinačno seniorsko prvenstvo Hrvatske u Zagrebu na kojem će nastupiti 32 igrača, te će na taj način STK Jaska po prvi puta imati svoje predstavnike na tom prestižnom natjecanju u seniorskoj konkurenciji.

18. 02. 2012. U Zagrebu je održan 4. turnir HSTS-a ujedno i 4. Trofej Reno Vinek koji je bodovan za rang liste HSTS-a i na kojem su nastupile juniorke Lucija Mandić i Mirela Crnilo. Lucija Mandić uspješno je okončala natjecanje po grupama i pomalo neočekivano izborila završnicu turnira u kojoj je poražena u susretu sa Petrinšak iz Šenkovca. Mirela Crnilo nakon odličnih je nastupa savladala nositeljicu grupe i šestu juniorku Hrvatske Basić iz Mladosti Iskon te osamnaestu juniorku Botić iz Lokomotive Vinkovci ali je poražena od odlične zadranke Matee Omble pa je u izjednačenom krugu tri natjecateljice nakon u najmanju ruku neobičnog raspleta rezultata u zadnjem krugu primjenom koeficijenta na set razliku ostala bez plasmana u završnicu turnira.

14. 02. 2012. Na natjecanju učenika i učenica srednjih škola Zagrebačke županije u stolnom tenisu održanom u Velikoj Gorici ŠŠD Jastreb u konkurenciji učenica osvojio je prvo mjesto i time izborio plasman u poluzavršnicu državnog natjecanja koje će se održati u Bjelovaru dok je kod učenika zauzeto peto mjesto. Ženska ekipa igrala je u sastavu Helena Šeperić, Mirna i Mirela Crnilo, a muška u sastavu Ivan Majcunić, Mateo Bastašić i Mladen Celić.

12. 02. 2012. U Strmcu Samoborskom održan je nastavak nedovršenog TOP-8 1. pozivnog turnira Zagrebačke županije iz Samobora u kategoriji juniorki na kojem je Lucija Mandić osvojila 1. a Mirela Crnilo 3. mjesto.

11. 02. 2012. U derbiju kola II stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska seniorska ekipa sa 4:1 bila je bolja od STK Zabok na domaćem terenu pobijedivši rezultatom 4:1. Za seniorsku momčad nastupili su Lovro Tomac, Davor Bilić i Krešimir Marinković.

05. 02. 2012. Na TOP-8 1. pozivnom turniru Zagrebačke županije za sve mlađe kategorije održanom u Samoboru Josipa Stunja u kategoriji kadetkinja osvojila je 7. mjesto. U kategoriji juniorki Lucija Mandić i Mirela Crnilo izborile su finalnu skupinu, koja će se zbog problema sa dvoranom u Samoboru odigrati naknadno.

04. 02. 2012. U nastavku II stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska seniori STK Jaska uvjerljivo su na gostujućem terenu savladili STK Duga Resa 2 rezultatom 4:0 i nadalje drže prvo mjesto na tablici bez poraza. Pobjede su ostvarili Lovro Tomac, Davor Bilić, Krešimir Marinković i par Tomac-Marinković.

03. 02. 2012. Na natjecanju učenika i učenica osnovnih škola Zagrebačke županije u stolnom tenisu održanom u Križu ŠŠD Jastreb u konkurenciji učenica osvojio je treće mjesto, a u konkurenciji učenika peto mjesto. Za ekipu učenica nastupile su Josipa Stunja, Leona Jerčinović, Lucija Kolarić i Lea Vlašić, a za ekipu učenika Zlatko Šafar, Dominik Novosel, Luka Krčmar i Noa Kegljević.

28. 01. 2012. Ženska ekipa STK Jaska u sastavu Lucija Mandić, Mirela Crnilo i Josipa Stunja proglašena je najboljom ženskom ekipom Grada Jastrebarsko za 2011. godinu.

18. 01. 2012. Na međuopćinskom natjecanju održanom u Klinča Selu ŠŠD Jastreb Osnovne škole Ljubo Babić Jastrebarsko osvojio je prvo mjesto u muškoj konkurenciji i tako osigurao plasman na županijsko natjecanje. Za ŠŠD Jastreb igrali su igrači STK Jaska Zlatko Šafar, Dominik Novosel i Noa Kegljević.

03. 12. 2011. Sa dvije uvjerljive pobjede od 4:0 u susretima posljednja dva kola 2. stolnoteniske lige Hrvatske-regija srednja Hrvatska na domaćem terenu protiv dvije ekipe STK Velika Gorica-Stanfar, seniori STK Jaska osvojili su naslov jesenskog prvaka. U dva susreta po jednu pojedinačnu pobjedu za STK Jaska ostvarili Lovro Tomac, Boris Crnilo, Davor Bilić, Tomislav Ciban, Hrvoje Štaba i Krešimir Marinković, a pobjede su ubilježila oba para i to Tomac-Crnilo te Marinković-Tomac. Naslov jesenskog prvaka ostvaren je bez poraza, a u proljetni dio prvenstva STK Jaska ulazi s prednošću od 4 boda u odnosu na pratnju.

22. 11. 2011. Seniori STK Jaska u natjecanju 2. stolnoteniske lige Hrvatske-regija srednja Hrvatska i dalje su neporaženi. U Zagrebu su u prvom susretu savladali GSTK Zagreb III sa 4:0, a pobjede su ostvarili Lovro Tomac, Tomislav Ciban, Krešimir Marinković i par Ciban-Tomac da bi potom pobijedili i STK Trans Agram Zagreb II sa 4:2 uz dvije pobjede Marinkovića, jednu Cibana i para Ciban-Tomac te na taj način zadržali vodeću poziciju lige.

08. 11. 2011. Seniori STK Jaska kao domaćini u suretima II stolnoteniske lige-regija srednja Hrvatska savladali su STK Remete sa 4:0 te STK Rugvicu sa 4:1 i time kao jedina neporažena ekipa lige preuzeli vodstvo na ljestvici.

06. 11. 2011. Na 3. otvorenom turniru stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije koji je u organizaciji STK Jaska održan u Jastrebarskom, Mirela Crnilo u kategoriji juniorki osvojila je prvo, a Lucija Mandić drugo mjesto. Josipa Stunja u kategoriji kadetkinja osvojila je četvrto mjesto. Dominik Novosel u kategoriji mlađih kadeta okončao je turnir u osmini finala, a Noa Kegljević u kategoriji najmlađih kadeta, Andro Medved u kategoriji mlađih kadeta i Zlatko Šafar u kategoriji kadeta nisu izborili završnicu turnira

23. 10. 2011. Na 2. otvorenom turniru stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije održanom u Samoboru Lucija Mandić u kategoriji juniorki osvojila je prvo mjesto, a Mirela Crnilo bila je treća. Josipa Stunja u kategoriji kadetkinja i Dominik Novosel u kategoriji mlađih kadeta nisu izborili završnicu turnira.

22. 10. 2011. Seniori STK Jaska u drugom su kolu II stolnoteniske lige gostovali u Zaboku i savladali domaći STK Zabok rezultatom 4:2. Po dvije pobjede ostvarili su Hrvoje Štaba i Krešimir Marinković.

09. 10. 2011. U Zagrebu je održan 1. otvoreni turnir stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije na kojem je Mirela Crnilo u kategoriji juniorki osvojila drugo mjesto, a Lucija Mandić bila četvrta. Četvrta je bila i Josipa Stunja ali u kategoriji kadetkinja. Najmlađi kadet Noa Kegljević i mlađi kadet Dominik Novosel nisu se plasirali u završnicu turnira.

08. 10. 2011. Seniori STK Jaska u prvom kolu novoformirane II hrvatske stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska na domaćem su terenu pobijedili STK Duga Resa 2 rezultatom 4:0. Pobjede za STK Jaska postigli su Lovro Tomac, Tomislav Ciban i Krešimir Marinković te par Davor Bilić-Krešimir Marinković.

11. 06. 2011. Ženska kadetska ekipa STK Jaska u sastavu Mirela Crnilo, Lucija Mandić i Josipa Stunja na ekipnom prvenstvu stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije održanom u Samoboru osvojila je 1. mjesto u odlučujučem susretu pobijedivši STK Sveta Nedelja rezultatom 4:1. Dvije pobjede zabilježila je Mirela Crnilo, a po jednu Lucija Mandić i par Lucija Mandić-Mirela Crnilo.

05. 06. 2011. U Strmcu, u organizaciji STK Sveta Nedelja-Novaki održan je 2. pozivni turnir stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije, popularni TOP-8 turnir koji je okupio po 8 najboljih natjecatelja sezone nakon odigranih 6 otvorenih turnira i 1. pozivnog turnira u tri muške i tri ženske kategorije. U kategoriji kadetkinja Mirela Crnilo postala je pobjednica pozivnog turnira, a ujedno i ukupna pobjednica sezone te na taj način obranila prvo mjesto iz prošle sezone, Lucija Mandić osvojenim 4. mjestom zauzela je ukupno drugo mjesto dok je Josipa Stunja osvojila 6. mjesto na pozivnom turniru te ukupno također šesto mjesto. Zlatko Šafar u kategoriji mlađih kadeta osvojio je 5. mjesto. Najmlađi kadet Dominik Novosel koji je također pozvan na turnir zbog bolesti nije nastupio. Tijekom sezone na turnirima je nastupilo 229 natjecatelja i natjecateljica iz 33 stolnoteniska kluba zagrebačke, karlovačke i krapinsko zagorske županije, grada Zagreba i susjedne Slovenije u tri muške i tri ženske kategorije.

14. i 15. 05. 2011. Na 58. otvorenom međunarodnom prvenstvu Zagreba nastupile su kadetkinje Lucija Mandić i Mirela Crnilo i obje se plasirale u završnicu turnira. U pojedinačnom natjecanju Lucija Mandić plasirala se je u četvrtfinale među osam najboljih, a Mirela Crnilo okončala je natjecanje u šesnaestini finala. U ekipnom dijelu kadetska ženska ekipa u sastavu Mirela Crnilo i Lucija Mandić nastupila je u osmini finala gdje u skupini sa reprezentacijom Norveške i dvije slovenske ekipe nije uspjela izboriti polufinale.

11.05.2011. U zaostaloj utakmici III stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska seniori STK Jaska u Dugom Selu pobijedili su ekipu STK Dugo Selo 2 rezultatom 4:1 i na taj način zauzeli konačno 6. mjesto na tablici. Dvije pobjede ostvario je Lovro Tomac, a jednu Boris Crnilo i par Tomislav Ciban i Lovro Tomac.

30.03.2011. Seniorska ekipa u susretu III stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska u Velikoj Gorici poražena je od ekipe STK Velika Gorica Stanfar 2 rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu za STK Jaska donio je par Tomislav Ciban-Lovro Tomac.

16.04.2011. U Zagrebu je održano pojedinačno prvenstvo Hrvatske za kadetkinje na kojem su se između 32. odabranih našle i dvije kadetkinje STK Jaska Mirela Crnilo i Lucija Mandić. Mirela Crnilo uspješno je prošla razigravanje po skupinama te izborila završicu turnira gdje ju je u osmini finala zaustavila drugoplasirana igračica s aktualne rang liste Dorina Srebrnjak iz STK Pula nakon pet odigranih setova. Lucija Mandić nije uspjela izboriti završnicu turnira dok su Lucija Mandić i Mirela Crnilo u igri parova propustile veliku priliku nakon što nisu kapitalizirale visoko vodstvo od 2:0 u setovima protiv Ane-Pie Načinović i Ane Peroš iz STK Maestral Umag.

12.04.2011. U mjesnom domu u naselju Čeglji izvršena je službena primopredaja stola za stolni tenis kojeg je STK Jaska već ranije darovao tom naselju kako bi se obnovila nekad vrlo popularna stolnoteniska aktivnost. Kao uvertira tom događaju održan je revijalni susret domaćih stolnotenisača i kombinirane ekipe STK Jaska u kojem je pobjeda pripala mladim jaskancima rezultatom 7:3. Tri pobjede u redovima STK Jaska upisao je Zlatko Šafar, dvije Stjepan Vrabec, a po jednu dodali su Dominik Novosel i par Novosel-Vrabec.

10.04.2011. U Samoboru je održan 6. otvoreni turnir Zagrebačke županije za mlađe kategorije. U kategoriji kadetkinja Lucija Mandić osvojila je 2. mjesto, Josipa Stunja nije izborila završnicu turnira kao i Mirela Crnilo. U kategoriji mlađih kadeta Zlatko Šafar izborio je plasman u četvrtfinale, Noa Kegljević u kategoriji klinaca završio je na podjeli 9. i 10. mjesta, a Dominik Novosel u kategoriji najmlađih kadeta nije se uspio plasirati u završnicu turnira.

08.04.2011. Seniori STK Jaska u susretu 18. kola III stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska na domaćem su terenu porazili trećeplasiranu ekipu STK Zabok visokim rezultatom 4:1. Dvije pobjede djelo su Mirka Rajčevića, a po jedna Lovre Tomca i para Rajčević-Tomac.

30.03.2011. Seniorska ekipa u susretu III stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska u Velikoj Gorici poražena je od ekipe STK Velika Gorica Stanfar 2 rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu za STK Jaska donio je par Tomislav Ciban-Lovro Tomac.

27.03.2011. Ženska kadetska ekipa nastupila je u Zagrebu na ekipnom prvenstvu regije srednja Hrvatska i zauzela 2. mjesto nakon tijesnog poraza u borbi za 1. mjesto od favorizirane ekipe STK Zabok rezultatom 3:2. Ekipa je nastupila u sastavu Mirela Crnilo, Lucija Mandić i Josipa Stunja.

21.03.2011. U važnom susretu III stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska seniori STK Jaska pobjedom 4:3 protiv STK Sveta Nedelja 2 u Jastrebarskom i matematički su osigurali opstanak tri kola prije kraja natjecanja i trenutno se nalaze na 4. mjestu. Po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Lovro Tomac, Boris Crnilo i Tomislav Ciban, a uspješan je bio i par Ciban-Tomac.

20.03.2011. Na 5. otvorenom turniru kadetkinja i kadeta Zagrebačke županije na kojem su osim natjecatelja iz Zagrebačke županije nastupili i gosti iz Slovenije, grada Zagreba, Karlovačke i Krapinsko-zagorske županije održanom u Velikoj Gorici Lucija Mandić u kategoriji kadetkinja osvojila je prvo, a Mirela Crnilo treće mjesto. Dominik Novosel u kategoriji najmlađih kadeta ostvario je plasman u četvrtfinale, dok su Roko Prstec i Noa Kegljević u kategoriji klinaca turnir okončali na podjeli 9-12 mjesta

13.03.2011. Lucija Mandić na kvalifikacijskom turniru kadetkinja za pojedinačno prvenstvo Hrvatske u Zagrebu osvojenim 2. mjestom osigurala je plasman na prvenstvo Hrvatske za kadetkinje.

12.03.2011. Seniori STK Jaska poraženi su u susretu III stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska na gostovanju u Ogulinu od vodeće ekipe STK Klek rezultatom 4:2. Pobjede su ostvarili Tomislav Ciban i par Ciban-Tomac.

09.03.2011. Seniorska ekipa STK Jaska bila je uspješna u III stolnoteniskoj ligi regija srednja Hrvatska pobijedivši u Zagrebu STK Remete rezultatom 4:1. Dvije pobjede ostvario je Lovro Tomac, a po jednu Mirko Rajčević i par Tomac-Rajčević.


07.03.2011. Na poluzavršnom državnom natjecanju učenica srednjih škola u stolnom tenisu održanom u Bjelovaru ekipa ŠŠD Jastreb srednje škole Jastrebarsko osvojila je treće mjesto. Za ekipu su nastupile Mirna Crnilo, Helena Šeperić i Ivana Maretić.

05.03.2011. Mirela Crnilo i Lucija Mandić nastupile su u kadetskoj konkurenciji na 28. Međunarodnom kupu grada Rijeke i plasirale se u završnicu turnira. Obje su turnir završile u osmini finala.

03.03.2011. Seniori STK Jaska u nastavku III hrvatske stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska poraženi su u Samoboru od STK Samobor rezultatom 4:0

19.02.2011. Kadetkinje STK Jaska Mirela Crnilo, Lucija Mandić i Josipa Stunja nastupile su na 34. Memorijalnom turniru Đuro Dubenik u Dugom Selu. Mirela Crnilo u razigravanju po skupinama uspjela je savladati jednu od najboljih kadetkinja Hrvatske Petru Petrinšak da bi u osmini finala propustila vodstvo od 2:0 u setovima i tako izgubila mogućnost daljnjeg napredovanja. Lucija Mandić i Josipa Stunja nisu uspjele izboriti plasman u završnicu turnira.

16.02.2011. U Jastrebarskom je održano županijsko natjecanje učenika i učenica osnovnih škola u stolnom tenisu. ŠŠD Jastreb Osnovne škole Ljubo Babić Jastrebarsko u ženskoj i muškoj konkurenciji osvojio je treće mjesto. Za žensku ekipu nastupile su Mirela Crnilo, Josipa Stunja i Lucija Kolarić, a za mušku Ivan Majcunić, Zlatko Šafar i Dominik Novosel.

15.02.2011. U Velikoj Gorici održano je županijsko natjecanje učenika i učenica srednjih škola u stolnom tenisu. ŠŠD Jastreb Srednje škole Jastrebarsko u ženskoj je konkurenciji osvojio prvo mjesto i time plasman na poluzavršno natjecanje, a muška ekipa je okončala natjecanje na podjeli 5 i 6 mjesta. Za žensku ekipu nastupile su Mirna Crnilo, Helena Šeperić i Ivana Maretić, a za mušku Marijan Pavlečić, Mateo Bastašić i Mladen Celić.

14.02.2011. Seniori STK Jaska u zaostalom su susretu III stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska ugostili ekipu STK Dugo Selo 2 i pobijedili 4:0. Po jednu pobjedu ostvarili su Lovro Tomac, Boris Crnilo i Tomislav Ciban te par Ciban-Tomac.

10.02.2011. Seniori STK Jaska poraženi su u Zagrebu od ekipe STK Frim 2 u susretu III stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu za STK Jaska izborio je Tvrtko Kunović.

03.02.2011. Muška ekipa ŠŠD Jastreb Osnovne škole Ljubo Babić Jastrebarsko na međuopćinskom natjecanju održanom u Klinča Selu uvjerljivo je osvojila prvo mjesto i na taj način osigurala plasman na županijsko natjecanje. Za ŠŠD Jastreb nastupili su igrači STK Jaska Ivan Majcunić, Zlatko Šafar i Dominik Novosel.

01.02.2011. Seniori STK Jaska na domaćem su terenu sa 4:1 bili bolji od STK Duga Resa 2 u susretu proljetnog nastavka 3. stolnoteniske lige - regija srednja Hrvatska. Po jednu pobjedu ostvarili su Tomislav Ciban i Tvrtko Kunović, a dvije je postigao Mirko Rajčević.

30.01.2011. U Rugvici je održan 4. otvoreni turnir kadetkinja i kadeta Zagrebačke županije na kojemu je Mirela Crnilo osvojila 1. mjesto, Lucija Mandić 3. mjesto, a Josipa Stunja završila na podjeli 5. i 6. mjesta u kategoriji kadetkinja.

15.01.2011. STK Jaska bio je organizator 2. pozivnog turnira 2. grupe kadetkinja Hrvatske. Mirela Crnilo osvojila je tek 9. mjesto te na taj način nije ostvarila plasman na 2. pozivni turnir 1. grupe.

28.12.2010. Novi poraz u susretu III stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska doživjela je seniorska ekipa na gostovanju u Zaboku protiv STK Zabok rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu ostvario je par Lovro Tomac-Tomislav Ciban.

19.12.2010. Na 1. pozivnom turniru Zagrebačke županije za mlađe uzraste održanom u Rugvici na kojem pravo nastupa ima najboljih 8 sa prethodna tri otvorena turnira u kategoriji kadetkinja Lucija Mandić osvojila je 1. mjesto, Mirela Crnilo 3. mjesto, a Josipa Stunja 6. mjesto. U kategoriji najmlađih kadeta Dominik Novosel osvojio je 6. mjesto.

18.12.2010. Na regionalnim kvalifikacijama za 2. pozivni turnir 2. grupe kadetkinja održanim u Zagrebu uspješna je bila Mirela Crnilo koja je osvojenim 2. mjestom osigurala nastup na 2. pozivnom turniru kadetkinja Hrvatske koji će se u organizaciji STK Jaska održati u Jastrebarskom. Luciji Mandić osvojeno 4. mjesto nije bilo dovoljno da se kvalificira za pozivni turnir.

12.12.2010. U Samoboru održan je jesenski ekipni turnir Zagrebačke županije za mlađe kategorije na kojem je ženska kadetska ekipa u sastavu Mirela Crnilo, Lucija Mandić i Josipa Stunja osvojila 2. mjesto. Pomlađena muška ekipa u sastavu mlađi kadet Zlatko Šafar te najmlađi kadeti Dominik Novosel, Andro Medved i Roko Prstec zauzela je 6. mjesto.

07.12.2010. Seniori su poraženi na domaćem terenu u susretu 3. stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska sa STK Velika Gorica Stanfar2 rezultatom 4:3. Po jednu pobjedu ostvarili su Lovro Tomac i Tomislav Ciban te par Tomac-Ciban.

28.11.2010. U Velikoj Gorici održan je 3. Otvoreni turnir Zagrebačke županije za mlađe kategorije na kojem je Mirela Crnilo u kategoriji kadetkinja osvojila 1. mjesto, Lucija Mandić 5. a Josipa Stunja 6. mjesto. Dominik Novosel u kategoriji najmlađih kadeta te Zlatko Šafar u kategoriji mlađih kadeta plasirali su se u osminu finala. Andro Medved nije se uspio plasirati u završnicu turnira ali je ostvario jednu pobjedu.

27.11.2010. U susretu III stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska seniorska ekipa poražena je na domaćem terenu od vodeće ekipe STK Klek iz Ogulina rezultatom 4:3. Dvije pobjede ostvario je Lovro Tomac, a jednu Tomislav Ciban.

21.11.2010. Željko Matijašec u paru s Dubravkom Tomašićem na Pojedinačnom prvenstvu SOKAZ-a ujedno i 11. Memorijalu Zvonka Kriveca održanom u Zagrebu osvojio je treće mjesto.

18.11.2010. Seniori su poraženi u Samoboru od istoimenog domaćina rezultatom 4:2 u susretu III stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska. Dvije pobjede ostvario je Tomislav Ciban.

16.11.2010. Seniorska ekipa poražena je na domaćem terenu u susretu III stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska od STK Remete Zagreb rezultatom 2:4. Po jednu pobjedu imao je Ivan Majcunić i Tomislav Ciban.

13. i 14. 11. 2010. Ivan Majcunić nastupio je na 1. Pozivnom turniru kadeta Hrvatske 1. grupe u Zagrebu i zauzeo 12. mjesto.

07.11.2010. STK JASKA bio je organizator 2. otvorenog turnira Zagrebačke županije mlađih kategorija na kojem je nastupilo preko 90 natjecatelja iz 15 stolnoteniskih klubova Zagrebačke i Karlovačke županije, grada Zagreba i susjedne Slovenije. Mirela Crnilo osvojila je prvo mjesto u kategoriji kadetkinja, Lucija Mandić u istoj je kategoriji bila treća, Ivan Majcunić bio je drugi u kategoriji kadeta, kod najmlađih kadeta Dominik Novosel plasirao se je u četvrt finale, a Noa Kegljević i Roko Prstec nisu uspjeli izboriti plasman u završnicu kao ni Zlatko Šafar u kategorji mlađih kadeta. Mirela Crnilo i Ivan Majcunić zadržali su prva mjesta na rang listama kadeta i kadetkinja dok je Lucija Mandić i nadalje druga kod kadetkinja.

03.11.2010. Seniori su u trećem kolu 3. stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska u gostima pobijedili STK Sveta Nedelja-Novaki 2 rezultatom 4:3. Tomislav Ciban imao je dvije pobjede, a po jednu pridodali su Lovro Tomac i Ivan Majcunić.

24.10.2010. U Samoboru je održan 1. otvoreni turnir mlađih uzrasta zagrebačke županije uz nastup natjecatelja iz karlovačke županije, grada Zagreba ali i Slovenije. U kategoriji kadetkinja u klupskom finalu Lucija Mandić bila je bolja od Mirele Crnilo, dok je Josipa Stunja ostvarila plasman od 5. do 8. mjesta. U kategoriji kadeta prvi favorit Ivan Majcunić zapeo je u četvrtfinalu, u kategoriji mlađih kadeta Zlatko Šafar plasirao se je u osminu finala kao i Dominik Novosel u kategoriji najmlađih kadeta. Andro Medved i Noel Reškovac nisu su u kategoriji mlađih kadeta uspjeli plasirati u završnicu turnira.

21.10.2010. Seniori STK Jaska na domaćem su terenu u 2. kolu III stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska pobijedili STK TIS 2 iz Zagreba rezultatom 4:1. Po jednu pobjedu ostvarili su Lovro Tomac, Tomislav Ciban i Ivan Majcunić te par Tomac-Majcunić.

16.10.2010. Na 13. memorijalnom turniru Matija Gregić u Osijeku Mirela Crnilo i Lucija Mandić plasirale su se u 1/8 finala, a Ivan Majcunić u 1/16 finala.

03.10.2010. Na 1. pozivnom turniru 2. grupe kadeta Hrvatske u Rijeci Ivan Majcunić je osvojio 3. mjesto i na taj način se plasirao na 1. pozivni turnir 1. grupe kadeta Hrvatske.

02.10.2010. Na 1. pozivnom turniru 2. grupe kadetkinja Hrvatske u Opatiji Mirela Crnilo osvojila je 6. a Lucija Mandić 8. mjesto.

01.10.2010. U 1. kolu 3. Hrvatske stolnoteniske lige Regija srednja Hrvatska seniorska ekipa poražena je na gostovanju od STK Duga Resa 2 rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu za STK Jaska izborio je Lovro Tomac.

25.09.2010. Na 2. Kupu grada Bjelovara Ivan Majcunić u kategoriji kadeta plasirao se je u četvrt finale, kadetkinje Mirela Crnilo u osminu finala, Lucija Mandić u šesnaestinu finala, a Josipa Stunja nije se uspjela plasirati u završnicu turnira, ali je 1 pobjedom osvojila nove bodove za rang listu kadetkinja Hrvatske.

11.09.2010. Na 7. Memorijalnom turniru Barba Tomo Amižić u Zadru Mirela Crnilo u kategoriji kadetkinja osvojila je 3. mjesto. Lucija Mandić i Josipa Stunja nisu se uspjele plasirati u završnicu turnira.

05.09.2010. Na 1. Otvorenom prvenstvu Grada Paga Ivan Majcunić u kategoriji kadeta osvojio je 3. mjesto. Kod kadetkinja Mirela Crnilo plasirala se je u osminu finala, a Lucija Mandić i Josipa Stunja nisu se uspjele kvalificirati u završnicu turnira.

29.08.2010. Na kvalifikacijskom turniru regije srednja Hrvatska za 1. pozivni turnir 2. grupe u Zagrebu kadetkinje Lucija Mandić i Mirela Crnilo osvojenim prvim i drugim mjestom plasirale su se na 1. pozivni turnir 2. grupe kadetkinja koji će se održati u Opatiji, a kadetu Ivanu Majcuniću bilo je dostatno treće mjesto da osigura nastup na 1. pozivnom turniru 2. grupe kadeta u Rijeci.

02.07.2010. Završila je ovogodišnja vrlo uspješna petodnevna Ljetna igraonica stolnog tenisa koja je okupila 30 učenika i učenica Osnovne škole Ljubo Babić Jastrebarsko. Organizator ove uspješne akcije bio je Grad Jastrebarsko, a sproveo ju je u djelo STK Jaska.

02.06.2010. Muška kadetska ekipa u posljednjem je kolu Lige nada Zagrebačke županije u Dugom Selu doživjela prvi poraz od istoimenog domaćina i to visokim rezultatom 9:1. Jedinu pobjedu za kadete STK Jaska postigao je Ivan Majcunić, a nastupili su još Zlatko Šafar i Mateo Bastašić. Bez obzira na težak poraz ekipa je već ranije osigurala naslov prvaka Lige nada.

30.05.2010. STK Jaska imao je četiri predstavnika na TOP-8 završnom turniru Zagrebačke županije u Velikoj Gorici koji je okupio po osam najboljih natjecatelja iz svake od šest kategorija. Kadet Ivan Majcunić i kadetkinja Mirela Crnilo osvojili su prva mjesta te ujedno i prva mjesta u ukupnom poretku u županiji za netom završenu sezonu. Lucija Mandić u konkurenciji kadetkinja osvojila je drugo mjesto te drugo mjesto u ukupnom poretku. Josipa Stunja bila je peta što joj je bilo dovoljno za osvajanje trećeg mjesta u ukupnom poretku.

18.05.2010. Muška stolnoteniska ekipa ŠŠD Jastreb osnovne škole Ljubo Babić Jastrebarsko za koju su nastupili članovi STK Jaska Ivan Majcunić, Mateo Bastašić i Zlatko Šafar na državnom natjecanju osnovnih škola u stolnom tenisu održanom u Poreču osvojili su 5. mjesto što je najveći uspjeh ove generacije.

09.05.2010. Muška kadetska ekipa u Samoboru pobijedila je STK Samobor u nastavku Lige nada zagrebačke županije rezultatom 9:1. Po tri pobjede imali su Ivan Majcunić i Mateo Bastašić, dvije je ostvario Zlatko Šafar i jednu par Šafar-Bastašić.

09.05.2010. Na 6. Otvorenom turniru Zagrebačke županije u Samoboru Ivan Majcunić u kategoriji kadeta i Mirela Crnilo u kategoriji kadetkinja osvojili su prva mjesta. Lucija Mandić u kategoriji kadetkinja bila je treća, Josipa Stunja u kategoriji mlađih kadetkinja četvrta, Mateo Bastašić deveti u kategoriji kadeta dok Zlatko Šafar u kategoriji mlađih kadeta nije izborio završnicu turnira.

03.05.2010. U posljednjem kolu III stolnoteniske lige-regija srednja Hrvatska seniorska ekipa na gostovanju u Zagrebu kod STK Remete poražena je rezultatom 4:1 i tako je izgubila bitku za 3. mjesto te zauzela konačno 5. mjesto na tablici. Jedinu pobjedu izborio je kadet Ivan Majcunić.

28.04.2010. Seniorska ekipa kao gost u Zagrebu je upisala pobjedu u susretu III stolnoteniske lige regija srednja Hrvatske protiv STK FRIM rezultatom 4:3. Dvije pobjede djelo su Tomislava Cibana, a po jednu ostvarili su Lovro Tomac i Ivan Majcunić.

24.04.2010. Kadeti i kadetkinje nastupili su na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u Splitu. Nažalost Ivan Majcunić, Mirela Crnilo i Lucija Mandić nisu uspjeli ući u završnicu natjecanja kao ni par Majcunić-Brglez dok su Mirela Crnilo i Lucija Mandić u paru ostvarile plasman u četvrtfinale.

14.04. 2010. Seniori su na domaćem terenu izgubili susret u nastavku natjecanja III lige sa drugoplasiranom ekipom STK Zabok 4:0. Ekipa je nastupila u sastavu Ivan Majcunić, Lovro Tomac i Tomislav Ciban.

31. 03. 2010. Seniorska ekipa neočekivano je poražena u nastavku natjecanja III lige na gostovanju kod STK Samobor i to visokim rezultatom 4:0. Ekipa je nastupila u sastavu Ivan Majcunić, Lovro Tomac i Tomislav Ciban.

28. 03. 2010. Na kvalifikacijskom turniru za pojedinačno prvenstvo Hrvatske za regiju srednja Hrvatska održanom u Zagrebu Lucija Mandić i Mirela Crnilo u kategoriji kadetkinja zauzele su prva dva mjesta koja osiguravaju direktno sudjelovanje na prvenstvu Hrvatske u Splitu dok Ivan Majcunić osvojenim trećim mjestom u kategoriji kadeta nije uspio izboriti direktan plasman već će eventualni plasman iščekivati kao pričuva.

23. 03. 2010. Muška kadetska ekipa ostvarila je novu pobjedu u susretu Lige nada stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije nakon što je bila bolja na domaćem terenu od STK Sveta Nedelja sa 7.:3. Po dvije pobjede imali su Ivan Majcunić, Mateo Bastašić i Zlatko Šafar, a pobjedu je ostvario i par Bastašić-Šafar.

23. 03. 2010. Seniorska ekipa na domaćem je terenu pobijedila STK Sveta Nedelja 2 u susretu III stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska sa 4:3. Dvije pobjede postigao je Lovro Tomac, a jednu Tomislav Ciban te par Lovro Tomac-Ivan Majcunić.

14. 03. 2010. U Dugom Selu održan je 5. otvoreni turnir Zagrebačke županije uz nastup natjecatelja STK Jaska. U kategoriji kadetkinja Lucija Mandić osvojila je prvo, a Mirela Crnilo drugo mjesto kojim je zadržala prvo mjesto na rang listi uoči posljednjeg otvorenog turnira. U kategoriji kadeta koja je obilovala velikim iznenađenjima prvi nositelj Ivan Majcunić završio je nastup već u četvrtfinalu, ali je zahvaljujući još ranijem ispadanju drugoplasiranog još više učvrstio prvo mjesto na rang listi. Vrlo dobrim nastupima u istoj kategoriji i Mateo Bastašić plasirao se je u četvrtfinale, a isto je uspjelo i Zlatku Šafaru u kategoriji mlađih kadeta. Josipa Stunja u kategoriji mlađih kadetkinja nije se uspjela plasirati u završnicu turnira.

13. 03. 2010. Muška kadetska ekipa nastavila je niz pobjeda u Ligi nada stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije. Ovog puta na domaćem terenu pobijeđen je STK Inker Zaprešić rezultatom 8:2 uz tri pobjede Ivana Majcunića, po dvije Matea Bastašića i Zlatka Šafara te pobjedu para Bastašić-Majcunić.

13. 03. 2010. Seniorska ekipa očekivano je poražena od vodeće ekipe STK TIS iz Zagreba u susretu III stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska sa 4:0. Za STK Jaska u ovom susretu nastupili su Ivan Majcunić, Lovro Tomac i Tomislav Ciban.

28. 02. 2010. Kadetska ekipa u drugom susretu Lige nada Zagrebačke županije na domaćem terenu u istom danu maksimalnim rezultatom 10:0 bila je bolja od STK Rapid Zagreb. Po tri pobjede postigli su Ivan Majcunić, Mateo Bastašić i Zlatko Šafar, a uspješan je bio i par Bastašić-Šafar. Najmlađi kadet Andro Medved, mlađi kadet Zlatko Šafar, kadet Mateo Bastašić i najmlađa kadetkinja Aleta Jurkovac nisu se uspjeli plasirati u završnicu turnira.

28. 02. 2010. Muška kadetska ekipa u susretu Lige nada Zagrebačke županije na domaćem je terenu nastavila niz pobjeda uvjerljivo savladavši ekipu kadeta STK Stenjevec Zagreb rezultatom 9:1. Tri pobjede ostvarili su Ivan Majcunić i Mateo Bastašić, dvije Zlatko Šafar, a jednu par Majcunić-Šafar.

28. 02. 2010. Na 4. otvorenom kadetskom turniru Zagrebačke županije održanom u Jastrebarskom Ivan Majcunić osvojio je prvo mjesto u kategoriji kadeta, Lucija Mandić u kategoriji kadetkinja dok je Mirela Crnilo u istoj kategoriji bila druga, a mlađa kadetkinja Josipa Stunja četvrta. Roko Prstec u kategoriji najmlađih kadeta ostvario je plasman u četvrtfinale.

27. 02. 2010. I u drugom susretu III stolnoteniske lige - regija srednja Hrvatska odigranom u istom danu seniori STK Jaska bili su uspješni pobijedivši direktnog suparnika za 3. mjesto STK Dugo Selo 2 rezultatom 4:1 te tako zasjeli na 3. mjesto ligaške tablice. Dvije pobjede za STK Jaska u ovom susretu ostvario je Ivan Majcunić, a po jednu Lovro Tomac i par Tomac-Majcunić.

27. 02. 2010. Seniori STK Jaska kao domaćini su u susretu III stolnoteniske lige - regija srednja Hrvatska bili bolji od STK Velika Gorica-Stanfar 2 rezultatom 4:1. Dvije pobjede za STK Jaska ostvario je Ivan Majcunić, a po jednu Tomislav Ciban i Lovro Tomac.

25. 02. 2010. Seniorska ekipa na domaćem je terenu u utakmici III stolnoteniske lige - regija srednja Hrvatska pobijedila STK Duga Resa 2 rezultatom 4:3. Dvije pobjede za STK Jaska ostvario je Ivan Majcunić, a po jednu Tomislav Ciban i par Ivan Majcunić-Lovro Tomac.

12. 02. 2010. Stolnoteniska ekipa učenika Školskog športskog društva "Jastreb" OŠ Ljubo Babić sudjelovala je na poluzavršnici državnog prvenstva skupine Centar (kao prvaci Zagrebačke županije) u Ivanskoj. U konkurenciji prvaka Zagorsko-Krapinske, Sisačko-Moslavačke i Bjelovarsko-Bilogorske županije osvojeno je prvo mjesto i time plasman na državno natjecanje. Za ekipu su nastupili članovi STK Jaska Ivan Majcunić, Mateo Bastašić i Zlatko Šafar.

26. 01. 2010. U zaostalom susretu Lige nada Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije kadetska ekipa STK Jaska na domaćem je terenu uvjerljivo savladala kadete STK Velika Gorica-Stanfar rezultatom 10:0 i na taj način potvrdila prvo mjesto nakon prvog dijela lige bez poraza. Po tri pobjede za STK Jaska imali su Ivan Majcunić, Mateo Bastašić i Zlatko Šafar, a pobjedu je ostvario i par Majcunić-Šafar.

26. 01. 2010. Osnovna škola Ljubo Babić u suradnji sa STK Jaska bila je domaćin Županijskog natjecanja učenika i učenica osnovnih škola Zagrebačke županije u stolnom tenisu u dvorani Srednje škole Jastrebarsko. Kod učenika prvo mjesto osvojio je ŠŠD Jastreb OŠ Ljubo Babić Jastrebarsko i time izborilo plasman na poluzavršno državno natjecanje igrajući u sastavu Ivan Majcunić, Mateo Bastašić i Zlatko Šafar. Kod učenica ŠŠD Jastreb osvojio je drugo mjesto u sastavu Mirela Crnilo, Josipa Stunja i Aleta Jurkovac koja je ujedno bila i najmlađi sudionik natjecanja.

09. 01. 2010. Na 2. pozivnom turniru 2. grupe kadetkinja održanom u Jastrebarskom Mirela Crnilo osvojila je 7. mjesto.

09. 01. 2010. Na 2. pozivnom turniru 2. grupe kadeta održanom u Jastrebarskom Ivan Majcunić osvojio je 5. mjesto.

08. 01. 2010. U zaostalom susretu 9. kola III stolnoteniske lige seniori STK Jaska pobijedili su STK Remete iz Zagreba rezultotom 4:2 i time po završetku jesenskog dijela natjecanja zauzeli 4. mjesto. Po jednu pobjedu ostvarili su Ivan Majcunić, Tomislav Ciban i Lovro Tomac te par Tomac-Majcunić.

20. 12. 2009. Kadetska ekipa na gostovanju u Samoboru u susretu Lige nada Zagrebačke županije pobijedili su STK Samobor rezultatom 7:3. Po tri pobjede ostvarili su Ivan Majcunić i Mateo Bastašić, a jednu par Majcunić-Bastašić.

20. 12. 2009. Kadeti su u gostima u susretu Lige nada Zagrebačke županije pobijedili STK Sveta Nedelja rezultatom 8:2. Po tri pobjede ostvarili su Ivan Majcunić i Mateo Bastašić, a jednu Zaltko Šafar i par Majcunić-Bastašić.

20. 12. 2009. Na 1. Pozivnom turniru TOP-8 Zagrebačke županije održanom u Svetoj Nedelji Ivan Majcunić i Mirela Crnilo osvojili su prva mjesta u kategoriji kadeta i kadetkinja, Lucija Mandić bila je treća u kategoriji kadetkinja, a Josipa Stunja šesta u kategoriji mlađih kadetkinja. Noel Reškovac zbog bolesti nije nastupio u kategoriji najmlađih kadeta.

17. 12. 2009. Kadetska ekipa pobijedila je na domaćem terenu STK Dugo Selo 6:4 u susretu Lige nada zagrebačke županije. Tri pobjede ostvario je Ivan Majcunić, dvije Mateo Bastašić i jednu par Majcunić-Bastašić.

15. 12. 2009. Seniorska ekipa u III stolnoteniskoj ligi poražena je u Zaboku od STK Zabok rezultatom 4:0.

15. 12. 2009. Na međuopćinskom natjecanju održanom u Klinča Selu ŠŠD Jastreb Osnovne škole Ljubo Babić Jastrebarsko osvojio je prvo mjesto u muškoj i ženskoj konkurenciji i tako osigurao plasman na županijsko natjecanje. Za ŠŠD Jastreb u muškoj konkurenciji igrali su igrači STK Jaska Ivan Majcunić, Mateo Bastašić i Zlatko Šafar, a u ženskoj Mirela Crnilo, Josipa Stunja i Aleta Jurkovac.

05. 12. 2009. Seniorska ekipa STK Jaska u nastavku III stolnoteniske lige poražena je na domaćem terenu od STK Frim iz Zagreba rezultatom 4:2. Po jednu pobjedu za STK Jaska ostvarili su Lovro Tomac i Ivan Majcunić.

03. 12. 2009. U izrazito dramatičnom susretu III stolnoteniske lige seniorska ekipa STK JASKA kao domaćin upisala je pobjedu protiv STK Samobor rezultatom 4:3.Nakon što je Ivan Majcunić propustio dvije meč lopte kod vodstva STK JASKA od 3:1 susret je u odlučujućem sedmom susretu riješio Tomislav Ciban ubilježivši svoju drugu pojedinačnu pobjedu. Preostale dvije pobjede ostvarili su Lovro Tomac i par Majcunić-Tomac.

01. 12. 2009. Seniorska ekipa kao domaćin ubilježila je pobjedu u susretu III stolnoteniske lige sa STK Sveta Nedelja 2 rezultatom 4:1. Dvije pobjede ostvario je Ivan Majcunić, a po jednu Lovro Tomac i par Tomac-Majcunić.

29. 11. 2009. Na 3. Otvorenom turniru Zagrebačke županije održanom u Dugom Selu Noel Reškovac u kategoriji najmlađih kadeta ostvario je plasman u četvrtfinale, Josipa Stunja osvojila je četvrto mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja, Ivan Majcunić u kategoriji kadeta plasirao se je u četvrtfinale, Lucija Mandić osvojila je prvo, a Mirela Crnilo drugo mjesto u kategoriji kadetkinja.

23. 11. 2009. Trener mlađih kategorija kluba Damir Prstec i sportski direktor Boris Crnilo bili su gosti Radio Jaske u emisiji Jaska sport.

19. 11. 2009. U trećem kolu muške kadetske Lige nada Zagrebačke županije kadeti STK Jaska na domaćem su terenu pobijedili STK Rapid Zagreb maksimalnim rezultatom 10:0. Tri pobjede ostvarili su Ivan Majcunić, Mateo Bastašić i Zlatko Šafar, a uspješan je bio i par Šafar-Bastašić.

14. 11. 2009. Na 5. Memorijalnom međunarodnom turniru Mirko Abramović, ujedno i 39. međunarodnom kadetskom prvenstvu Varaždina u Varaždinu Ivan Majcunić u kategoriji kadeta ostvario je plasman u 1/16 finala.

08. 11. 2009. Na 2. otvorenom kadetskom turniru Zagrebačke županije održanom u Samoboru Ivan Majcunić osvojio je prvo mjesto u kategoriji kadeta, a Lucija Mandić u kategoriji kadetkinja, Mirela Crnilo u istoj je kategoriji bila druga, Josipa Stunja osvojila je treće mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja, Zlatko Šafar osvojio je šesto mjesto kod mlađih kadeta i Mateo Bastašić 7. mjesto kod kadeta.

08. 11. 2009. U drugom kolu Lige nada Zagrebačke županije muška kadetska ekipa STK Jaska bila je bolja od STK Inker Zaprešić rezultatom 8:2. Tri pobjede imao je Ivan Majcunić, dvije Mateo Bastašić i Zlatko Šafar, a pobjedu je ostvario i par Bastašić-Šafar.

07. 11. 2009. U četvrtom kolu III stolnoteniske lige - regija srednja Hrvatska seniorska ekipa STK Jaska poražena je od apsolutnog favorita za osvajanje prvog mjesta STK TIS Zagreb rezultatom 4:0.

04. 11. 2009. U trećem kolu III stolnoteniske lige - regija srednja Hrvatska seniorska ekipa STK Jaska na gostovanju u Velikoj Gorici bila je bolja od STK Velika Gorica-Stanfar II rezultatom 4:1. Pobjede za STK Jaska postigli su Boris Crnilo, Lovro Tomac, Tomislav Ciban i par Tomac-Ciban.

30. 10. 2009. U drugom kolu III stolnoteniske lige - regija srednja Hrvatska seniorska ekipa STK Jaska doživjela je poraz u Dugom Selu od STK Dugo Selo II rezultatom 4:1. Pobjedu za STK Jaska ostvario je Tomislav Ciban.

25. 10. 2009. Na 1. otvorenom kadetskom turniru Zagrebačke županije održanom u Velikoj Gorici Mirela Crnilo osvojila je 1. mjesto u kategoriji kadetkinja, Lucija Mandić u istoj kategoriji 3. mjesto, Ivan Majcunić bio je drugi u kategoriji kadeta, a Josipa Stunja druga u kategoriji mlađih kadetkinja, Aleta Jurkovac bila je peta u kategoriji najmlađih kadetkinja. Mateo Bastašić izborio je plasman u osminu finala u kategoriji kadeta, dok se Zlatko Šafar u kategoriji mlađih kadeta i Noel Reškovac u kategoriji najmlađih kadeta nisu uspjeli plasirati u završnicu turnira.

23. 10. 2009. U 1. kolu jesenskog dijela prvenstva Lige nada stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije kadetska ekipa STK Jaska rezultatom 8:2 na domaćem je terenu savladala STK Stenjevec-Jeger iz Zagreba. Po tri pojedinačne pobjede za STK Jaska ostvarili su Ivan Majcunić i Mateo Bastašić, jednu Zlatko Šafar, a uspješan je bio i par Bastašić-Majcunić.

17. 10. 2009. Na Memorijalnom turniru Matija Gregić u Osijeku koji je bio međunarodnog karaktera Ivan Majcunić ostvario je plasman u 1/8 finala u kategoriji kadeta, dok je za Mirelu Crnilo usprkos tome što je bila jedna od nositeljica ždrijeb bio nemilosrdan pa nije uspjela ostvariti plasman u završnicu turnira u kategoriji kadetkinja izgubivši odlučujući susret za prolaz sa Čaki Izabelom iz STK Senta (Srbija) rezultatom 2:3.

11. 10. 2009. Na 1. pozivnom turniru kadeta 2. grupe održanom u Varaždinu Ivan Majcunić osvojio je 5. mjesto.

11. 10. 2009. Na 1. pozivnom turniru kadetkinja 2. grupe održanom u Osijeku Mirela Crnilo osvojila je 7. mjesto

07. 10. 2009. U prvom kolu jesenskog dijela 3. hrvatske stolnoteniske lige - regija srednja Hrvatska seniori STK Jaska na gostovanju kod STK Duga Resa 2 bili su bolji rezultatom 4:3. Pobjede za STK Jaska ostvarili su Ivan Majcunić, Boris Crnilo, Lovro Tomac i par Majcunić-Tomac.

03. 10. 2009. Na 7. Otvorenom prvenstvu grada Samobora Mirela Crnilo u kategoriji kadetkinja osvojila je 1. mjesto, a Ivan Majcunić 3. mjesto u kategoriji kadeta. Mlađa kadetkinja Josipa Stunja i mlađi kadet Zlatko Šafar nisu prošli kvalifikacije po grupama.

26. 09. 2009. Na 1. Kupu grada Bjelovara koji je bodovan za rang liste HSTS-a Mirela Crnilo u kategoriji kadetkinja ostvarila je plasman u osminu finala, a Ivan Majcunić u šesnaestinu finala u kategoriji kadeta.

13. 09. 2009. Na 6. Memorijalnom turniru "Barba Tomo Amižić" koji je održan u Zadru i koji je bodovan za rang liste HSTS-a Mirela Crnilo u paru s Nikom Češković iz zagrebačkog Marathona osvojila je 3. mjesto u kategoriji kadetkinja. U pojedinačnoj konkurenciji plasirala se je u četvrtfinale turnira gdje je u susretu za ulazak u polufinale nakon odlične igre poklekla upravo od suigračice iz para Nike Češković. Ivan Majcunić nakon vrlo dobrog nastupa u kvalifikacionoj grupi neočekivano je poražen u šesnaestini finala.

06. 09. 2009. Na kvalifikacijskom turniru Regije srednja Hrvatska za 1. pozivni turnir 2. grupe održanom u Zagrebu Mirela Crnilo osvojila je 2. mjesto u kategoriji kadetkinja nakon kruga s prvoplasiranom, a Ivan Majcunić osvojio je 3. mjesto u kategoriji kadeta. Na taj način oboje su u svom prvom nastupu u novoj kategoriji osigurali plasman na 1. pozivni turnir 2. grupe kadetkinja i kadeta Hrvatske u Osijeku i Varaždinu.

14. 06. 2009. Održan je tradicionalni izlet STK Jaska na Japetić kojim se obilježava završetak sezone, a na kojem se okupilo više od 30 članova kluba, uprave, trenera, roditelja i prijatelja kluba. Tom prilikom održana je podjela sportskih trofeja najboljima na Otvorenom ekipnom prvenstvu grada Jastrebarsko u stolnom tenisu, što je novi naziv nekadašnje Međužupanijske lige koja se bez prekida igra od 1996. godine.

12. 06. 2009. Završilo je 13. izdanje tradicionalne stolnoteniske lige za sezonu 2008/2009 koja se od ove sezone igra pod novim nazivom Otvoreno ekipno prvenstvo grada Jastrebarskog u stolnom tenisu. Prvo mjesto u konkurenciji 9 ekipa osvojila je nakon desetgodišnjeg nastupanja po prvi puta ekipa STK Sveta Nedelja-Novaki igrajući u sastavu Martina, Nikolina, Bernard i Sandra Brglez. Najbolji par također ima STK Sveta Nedelja-Novaki, a najbolji pojedinac je Martina Brglez.

10. 06. 2009. Seniorska ekipa STK Jaska završila je sezonu u III. stolnoteniskoj ligi - regija srednja Hrvatska na 4. mjestu.

09. 06. 2009. Muška kadetska ekipa u posljednjem kolu Lige nada STSZŽ u Dugom Selu poražena je od istoimenog domaćina sa 9:3. Sve 3 pobjede ostvario je Ivan Majcunić.

07. 06. 2009. Muška kadetska ekipa odigrala je dva susreta Lige nada STSZŽ u Velikoj Gorici protiv STK Velika Gorica-Stanfar i oba izgubila. U prvom suretu domaćin je pobijedio sa 8:4 uz 3 pobjede Ivana Majcunića te jednu Matea Bastašića, dok je u drugom bilo 9:3 uz 3 pobjede Majcunića.

06. 06. 2009. Na 2. pozivnom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije (TOP-8 turniru) u Svetoj Nedelji Ivan Majcunić je osvojio 1. mjesto u kategoriji mlađih kadeta, Mirela Crnilo osvojila je 2. a Josipa Stunja 4. mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja, Zlatko Šafar osvojio je 3. mjesto, Noel Reškovac 4. mjesto i Željko Rački 5. mjesto u kategoriji najmlađih kadeta.

04. 06. 2009. Ženska kadetska ekipa poražena je u posljednjem kolu Lige nada u Samoboru od ekipe STK Samobor sa 8:4. Tri pobjede ostvarila je Mirela Crnilo, a Josipa Stunja jednu.

30. 05. 2009. Mirela Crnilo nastupila je na 26. međunarodnom kupu grada Rijeke u kategoriji mlađih kadetkinja koji je bodovan za rang liste HSTS-a i ostvarila plasman u četvrtfinale.

21. 05. 2009. Ženska kadetska ekipa STK Jaska na domaćem je terenu u susretu Lige nada STSZŽ poražena od STK Dugo Selo sa 9:3. Sve tri pobjede za STK Jaska ostvarila je Mirela Crnilo koja je i nadalje vodeća na listi najboljih pojedinki Lige nada.

20. 05. 2009. Ekipa Jaske u prvenstvu Sokaza-a okončala je natjecanje u III ligi na 2. mjestu i tim rezultatom izborila povratak u II ligu igrajući u sastavu Marin Kosović, Ivan Grčić i Ivan Budeš.

16. i 17. 05. 2009. Na TOP-12 turniru mlađih kadeta Hrvatske u Splitu Ivan Majcunić osvojio je 9. mjesto.

16. 05. 2009. Na TOP-12 turniru mlađih kadetkinja Hrvatske u Osijeku Mirela Crnilo osvojila je 7. mjesto.

09. 05. 2009. STK Jaska u velikoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko bio je domaćin 6. Otvorenom turniru zagrebačke županije za sve mlađe kategorije. Turnir je osim stolnotenisača i stolnotenisača iz Zagrebačke županije okupio i natjecatelje iz susjedne Slovenije te zagrebačkih klubova Mladost Iskon, Zagreb, Remete, Sesvete i Molo kao i Duge Rese iz Karlovačke županije. Ivan Majcunić osvojio je 1. mjesto kod mlađih kadeta, dok je Mirela Crnilo u kategoriji mlađih kadetkinja osvojila 2. mjesto. Od najmlađih članova Josipa Stunja osvojila je odlično 4. mjesto kod mlađih kadetkinja, Dora Pavković kod najmlađih kadetkinja podijelila je 7. i 8. mjesto najmlađa članica STK Jaska Aleta Jurkovac 11. i 12. mjesto također u kategoriji najmlađih kadetkinja, Željko Rački 9. i 10. mjesto kod najmlađih kadeta, Katarina Boričević kod mlađih kadetkinja bila je 6. a Roberta Jurkovac u istoj kategoriji podijelila je 7. i 8. mjestoa, Zlatko Šafar osvojio je 12. mjesto kod najmlađih kadeta. Kadet Mateo Bastašić pružio je odličnu igru i na kraju zauzeo odlično 4. mjesto. Kako je ovo bio posljednji od 6 otvorenih turnira u ovoj sezoni preostalo je još odigravanje 2. pozivnog turnira najboljih osmero natjecatelja po kategorijama gdje će uz već odavno sigurne Ivana Majcunića i Mirele Crnilo nastupiti i Josipa Stunja, dok će priliku za nastup kao pričuve iščekivati još Katarina Boričević i Zlatko Šafar.

02. i 03. 05. 2009. Ivan Majcunić i Mirela Crnilo nastupili su na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete i mlađe kadetkinje u Splitu. Oboje su okončali prvenstvo u osmini finala. Ivan Majcunić pomalo iznenađujuće poražen je od Daniela Mijatovića iz zadarskog Donata rezultatom 3:1, dok je Mirela Crnilo u potpuno otvorenom meču do posljednjeg poena s Justinom Mihaljević iz osječkog Vodovoda poražena u fiksu petog seta. Ovim rezultatima Ivan Majcunić je definitivno osigurao nastup na TOP 12 turniru najboljih mlađih kadeta Hrvatske također u Splitu, a Mirela Crnilo pak na TOP 12 turniru najboljih mlađih kadetkinja Hrvatske u Osijeku. U kategoriji parova Ivan Majcunić i Stjepan Brglez iz STK Sveta Nedelja ostvarili su plasman u četvrt finale.

23. 04. 2009. U dvostrukom programu u stolnoteniskoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko u prvom susretu prvenstva III stolnoteniske lige Regije srednja Hrvatska seniori STK Jaska pobijedili su STK Maksimir Zagreb sa 4:0 uz pobjede Ivana Majcunić, Lovre Tomca i Tomislava Cibana te para Tomac-Majcunić. U drugom susretu pak doživjeli su poraz od STK Remete Zagreb sa 4:3. Pobjede u tom susretu ostvarili su Ivan Majcunić, Tomislav Ciban i Lovro Tomac.

21. 04. 2009. Seniorska ekipa doživjela je poraz na domaćem terenu od STK Zabok rezultatom 4:2 u susretu III stolnoteniske lige Regije srednja Hrvatska. Pobjede za Jasku ostvarili su Ivan Majcunić i Tomislav Ciban.

19. 04. 2009. Na 5. otvorenom turniru Zagrebačke županije za sve mlađe kategorije održanom u Velikoj Gorici Mirela Crnilo osvojila je 2. mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja, Dora Pavković osvojila je 6. a Aleta Jurkovac 8. mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja dok je Ivan Majcunić osvojio 8. mjesto u kategoriji mlađih kadeta ali je usprkos tome zadržao vodeću poziciju na aktualnoj rang listi.

08. 04. 2009. Članovi gradske podružnice HSP-a uručili su najmlađem stolnoteniskom naraštaju STK Jaska vrijednu donaciju od 5 kutija sa ukupno 720 kvalitetnih loptica za trening.

07. 04. 2009. Seniori STK Jaska neočekivano su poraženi u susretu III stolnoteniske lige - Regija srednja Hrvatska odigranom u Dugom Selu od domaće ekipe STK Dugo Selo 2 sa 4:1. Jedinu pobjedu za STK Jaska postigao je Tomislav Ciban.

21. 03. 2009. Ženska kadetska ekipa na domaćem je terenu poražena u susretu Lige nada Zagrebačke županije od STK Duga Resa rezultatom 3:9. Sve tri pobjede za STK Jaska ostvarila je Mirela Crnilo.

15. 03. 2009. Na 4. otvorenom kadetskom turniru Zagrebačke županije održanom u Samoboru Mirela Crnilo u kategoriji mlađih kadetkinja osvojila je prvo, a Ivan Majcunić u kategoriji mlađih kadeta drugo mjesto. Aleta Jurkovac u kategoriji najmlađih kadetkinja okončala je turnir u osmini, a Zlatko Šafar u kategoriji najmlađih kadeta u šesnaestini finala.

14. 03. 2009. Seniorska ekipa na domaćem je terenu u susretu III stolnoteniske lige - regija srednja Hrvatska doživjela poraz od vodeće ekipe STK Mladost Zagreb rezultatom 4:0, a u susretu sa STK Špan Zagreb ostvarila je pobjedu istovjetnim rezultatom. Pobjede za STK Jaska u ovom susretu ostvarili su Lovro Tomac, Tomislav Ciban i Boris Crnilo te par Tomac-Crnilo.

08. 03. 2009. Na humanitarnom stolnoteniskom turniru "Za našu Sandru" u organizaciji Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije te klubova STK Sveta Nedelja, STK Dugo Selo, STK Velika Gorica-Stanfar, STK Samobor, STK Inker Zaprešić i STK Jaska održanom u Strmcu Samoborskom nastupili su i članovi STK Jaska i na taj način simbolično pomogli u prikupljanju financijskih sredstava za liječenje teško stradale stolnotenisačice Sandre Paović. Članovi STK Jaska koji nisu mogli nastupiti na turniru uplatom kotizacija također su se pridružili humanitarnoj akciji. Na turniru koji je okupio velik broj natjecatelja i gdje je rezultat bio u drugom planu od jaskanaca istakli su se Ivan Majcunić u kategoriji mlađih kadeta i kadeta, Mirela Crnilo u kategoriji mlađih kadetkinja i kadetkinja te Lovro Tomac u kategoriji seniora s plasmanima u četvrt finala turnira.

02. 03. 2009. Na svečanosti izbora najboljih sportaša i sportskih kolektiva Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije u Velikoj Gorici Ivan Majcunić i Mirela Crnilo primili su nagradu za mušku i žensku sportsku nadu do 15 godina Zagrebačke županije u 2008. godini.

01. 03. 2009. Muška kadetska ekipa u susretu Lige nada zagrebačke županije u Samoboru s istoimenim domaćinom odigrala je nerješeno 6:6. Po tri pobjede za STK Jaska imali su Ivan Majcunić i Mateo Bastašić, a nastupili su još Noel Reškovac i Željko Rački.

28. 02. 2009. Ženska kadetska ekipa poražena je u susretu Lige nada zagrebačke županije na domaćem terenu od STK Sveta Nedelja I sa 9:3. Dvije pobjede ostvarila je Mirela Crnilo, a jednu Katarina Boričević. Još su nastupile Josipa Stunja, Aleta i Roberta Jurkovac i Dora Pavković.

20. 02. 2009. Muška kadetska ekipa poražena je u susretu Lige nada zagrebačke županije na domaćem terenu od STK Sveta Nedelja sa 7:5. Tri pobjede imao je Ivan Majcunić, a Mateo Bastašić i Zlatko Šafar po jednu. Još su nastupili Noel Reškovac i Željko Rački.

20. 02. 2009. Seniorska ekipa poražena je u Zagrebu protiv vodeće ekipe III stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska FRIM 2 rezultatom 4:0 igrajući u sastavu Majcunić, Ciban i Tomac.

20. 02. 2009. Muška kadetska ekipa poražena je u susretu Lige nada zagrebačke županije na domaćem terenu od STK Sveta Nedelja sa 7:5. Tri pobjede imao je Ivan Majcunić, a Mateo Bastašić i Zlatko Šafar po jednu. Još su nastupili Noel Reškovac i Željko Rački.

20. 02. 2009. Seniorska ekipa poražena je u Zagrebu protiv vodeće ekipe III stolnoteniske lige regija srednja Hrvatska FRIM 2 rezultatom 4:0 igrajući u sastavu Majcunić, Ciban i Tomac.

13. i 14. 02. 2009. Na 32. Memorijalnom stolnoteniskom turniru Đuro Dubenik Ivan Majcunić u kategoriji mlađih kadeta ostvario je plasman u 1/4 finala, a Mirela Crnilo u kategoriji mlađih kadetkinja u 1/8 finala. U kategoriji kadeta Ivan Majcunić plasirao se je u 1/16 finala kao i Mirela Crnilo u kategoriji kadetkinja.

10. 02. 2009. Na županijskom natjecanju ŠŠD srednjih škola u stolnom tenisu održanom u Velikoj Gorici muška ekipa ŠŠD Jastreb Srednje škole Jastrebarsko osvojila je 3. mjesto kao i ženska ekipa. Za mušku ekipu nastupio je član STK Jaska Krešimir Grancarić te bivši članovi Marijan i Domagoj Pavlečić i Filip Frkonja-Lacković, dok je za žensku ekipu nastupila bivša članica STK Jaska Mirna Crnilo. Obje ekipe vodio je trener STK Jaska prof. Zvonimir Kirin.

07. i 08. 02. 2009. Na 2. pozivnom turniru 1. grupe mlađih kadeta Hrvatske održanom u Splitu Ivan Majcunić osvojio je 5. mjesto.

07. i 08. 02. 2009. Na 2. pozivnom turniru 1. grupe mlađih kadetkinja Hrvatske održanom u Jadranovu Mirela Crnilo osvojila je 9. mjesto.

07. 02. 2009. Na 39. kupu Stubice u Donjoj Stubici u kategoriji juniora nastupio je Krešimir Grancarić i nije uspio izboriti završnicu turnira.

28. 01. 2009. Na poluzavršnom državnom natjecanju osnovnih škola skupine Centar za dječake održanom u Ivanskoj pored Bjelovara ekipa ŠŠD Jastreb OŠ Ljubo Babić Jastrebarsko za koju su nastupili igrači STK Jaska Ivan Majcunić, Mateo Bastašić i Zlatko Šafar osvojila je 4. mjesto u konkurenciji 12. ekipa. Zbog nelogičnog ždrijeba i načina igranja nisu došli u situaciju da razigravaju za prva tri mjesta i osvoje 3. mjesto koje im realno pripada.

26. 01. 2009. Seniori STK Jaska u susretu III stolnoteniske lige na domaćem su terenu savladali STK Sveta Nedelja rezultatom 4:0. Pobjede za STK Jaska postigli su Ivan Majcunić, Tomislav Ciban, Lovro Tomac te par Majcunić-Tomac.

25. 01. 2009. Na svečanom proglašenju održanom u Glazbenoj školi Jastrebarsko, Ivan Majcunić proglašen je za najperspektivnijeg sportaša grada Jastrebarsko za 2008. godinu, Mirela Crnilo za najperspektivniju sportašicu grada Jastrebarsko za 2008. godinu, a za najperspektivniju mušku ekipu grada Jastrebarsko za 2008. godinu proglašena je kadetska ekipa STK Jaska.

24. 01. 2009. Na 2. pozivnom turniru 2. grupe mlađih kadetkinja Hrvatske održanom u Varaždinu Mirela Crnilo osvojila je 4 mjesto sa istim brojem bodova kao drugoplasirana i trećeplasirana. Za osvajanje drugog mjesta nedostajao joj je tek jedan set.

24. 01. 2009. Seniori STK Jaska u prvenstvenom susretu III stolnoteniske lige u Samoboru su pobijedili istoimeni klub rezultatom 4:1. Dvije pobjede postigao je Ivan Majcunić, jednu Tomislav Ciban te par Majcunić-Tomac.

21. 01. 2009. U prvenstvu Lige nada zagrebačke županije muška kadetska ekipa STK Jaska na domaćem je terenu pobijedila STK Rapid iz Zagreba rezultatom 9:3. Po tri pobjede imali su Ivan Majcunić i Mateo Bastašić, dvije Zlatko Šafar i jednu Noel Reškovac.

21. 01. 2009. Na županijskom natjecanju školskih športskih društava osnovnih škola zagrebačke županije u stolnom tenisu održanom u Jastrebarskom muška ekipa ŠŠD Jastreb OŠ Ljubo Babić osvojila je 1. mjesto i time plasman na poluzavršno državno natjecanje. Za mušku ekipu nastupili su članovi STK Jaska Ivan Majcunić, Mateo Bastašić i Zlatko Šafar. Ženska ekipa za koju su nastupile članice STK Jaska Mirela Crnilo i Katarina Boričević, oslabljena neigranjem bolesne Josipe Stunje zauzela je 3. mjesto.

19. 01. 2009. U Ligi nada Zagrebačke županije za muške kadetske ekipe STK Jaska i STK Sesvete u Jastrebarskom podijelili su bodove odigravši nerješeno 6:6. Po tri pobjede izborili su Ivan Majcunić i Mateo Bastašić.

19. 01. 2009. U nastavku III stolnoteniske lige seniorska ekipa STK Jaska na domaćem je terenu savladala ekipu STK Duga Resa 2 sa 4:0. Pobjede su ostvarili Tomislav Ciban, Ivan Majcunić, Lovro Tomac i par Tomac-Ciban.

17. 01. 2009. Na 2. pozivnom turniru 2. grupe kadeta održanom u Varaždinu mlađi kadet Ivan Majcunić osvojio je 9. mjesto.

16. 01. 2009. U nastavku Lige nada Zagrebačke županije muška ekipa STK Jaska na domaćem je terenu poražena od STK Molo iz Zagreba rezultatom 8.4. Tri pobjede za STK Jaska ostvario je Ivan Majcunić, a jednu Mateo Bastašić.

20. 12. 2008. Na kvalifikacijskom turniru na nivou Regije srednja Hrvatska za pozivne turnire 2. grupe održanom u Zagrebu mlađi kadet Ivan Majcunić i mlađa kadetkinja Mirela Crnilo s obzirom da su u svojim kategorijama temeljem položaja na rang listama osigurali direktan plasman na pozivne turnire nastupili su u višim starosnim kategorijama kadeta i kadetkinja. Ivan Majcunić osvojio je 5. mjesto i time ostvario plasman na pozivni turnir dok je Mirela Crnilo zauzela 6. mjesto.

15. 12. 2008. U susretu Lige nada STSZŽ ženska ekipa STK Jaska pobijedila je u Jastrebarskom STK Samobor sa 8:4. Tri pobjede ostvarila je Mirela Crnilo, po dvije Josipa Stunja i Katarina Boričević te jednu Aleta Jurkovac.

15. 12. 2008. Na međuopćinskom natjecanju osnovnih škola u stolnom tenisu održanom u Klinča Selima muška ekipa ŠŠK Jastreb OŠ Ljubo Babić Jastrebarsko igrajući u sastavu Ivan Majcunić i Mateo Bastašić osvojenim prvim mjestom plasirala se je na županijsko natjecanje.

14. 12. 2008. U susretu koji je odlučivao o trećem i četvrtom mjestu u jesenskom dijelu prvenstva III stolnoteniske lige Regija srednja Hrvatska seniorska ekipa poražena je u Zaboku od STK Zabok rezultatom 4:3, te je na taj način okončala prvi dio prvenstva na 4. mjestu. Po jednu pobjedu ostvarili su Tomislav Ciban i Ivan Majcunić te par Ivan Majcunić-Lovro Tomac.

13. 12. 2008. Na 10. memorijalu Saša Paar u Zagrebu koji je bodovan za rang liste HSTS-a Ivan Majcunić ostvario je plasman u četvrtfinale kategorije mlađih kadeta, a Mirela Crnilo turnir je okončala plasmanom u osminu finala kategorije mlađih kadetkinja.

10. 12. 2008. Na gostovanju u Zagrebu seniori STK Jaska bili su dvostruko uspješni pobijedivši u susretu III lige najprije STK Maksimir rezultatom 4:1 uz dvije pobjede Ivana Majcunića, te jedne Tomislava Cibana i para Lovro Tomac-Ivan Majcunić, a potom i STK Remete sa 4:3 uz po jednu pobjedu Majcunića, Tomca, Cibana i para Tomac-Majcunić.

08. 12. 2008. Seniorska ekipa STK Jaska na domaćem je terenu u susretu III stolnoteniske lige savladala ekipu STK Dugo Selo II rezultatom 4:1. Dvije pobjede ostvario je sve bolji Lovro Tomac, a jednu Ivan Majcunić i par Tomac-Majcunić.

08. 12. 2008. U susretu Lige nada Zagrebačke županije muška kadetska ekipa kao domaćin doživjela je poraz u susretu sa STK Dugo Selo rezultatom 8:4. Tri pobjede imao je Ivan Majcunić te jednu Mateo Bastašić.

07. 12. 2008. Na seniorskom prvenstvu Zagrebačke županije u stolnom tenisu održanom u Velikoj Gorici ekipa STK Jaska osvojila je drugo mjesto iza STK Velika Gorica-Stanfar igrajući u sastavu Ivan Majcunić, Lovro Tomac,Tomislav Ciban.

03. 12. 2008. U susretu III stolnoteniske lige Regija srednja Hrvatska seniorska ekipa STK Jaska poražena je u na domaćem terenu od STK Velika Gorica-Stanfar II rezultatom 4:2. U dugotrajnom i neizvjesnom nadmetanju u kojem su tri susreta okončana u fiksu 5. seta oslabljena Jaska neigranjem Tvrtka Kunovića i Lovre Tomca propustila je priliku za novom pobjedom. Pobjedu za Jasku ostvario je Ivan Majcunić i par Majcunić-Boris Crnilo.

01. 12. 2008. Mlađa kadetkinja Mirela Crnilo, mlađi kadet Ivan Majcunić i sportski direktor kluba Boris Crnilo bili su gosti emisije novinara Zdenka Vukovića-Cene Jaska-Sport na valovima Radio Jaske koja je u cjelosti bila posvećena stolnom tenisu.

30. 11. 2008. Na 1. Pozivnom turniru TOP-8 Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije održanom u organizaciji STK Sveta Nedelja-Novaki Ivan Majcunić osvojio je drugo mjesto u kategoriji mlađih kadeta, Mirela Crnilo također drugo mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja, a Josipa Stunja šesto mjesto u istoj kategoriji. Katarina Boričević nije nastupila zbog bolesti.

29. 11. 2008. Kadetska ekipa STK Jaska poražena je u Zagrebu u susretu Lige nada Zagrebačke županije rezultatom 7:5 protiv ekipe GSTK Zagreb (bivši STK Večernji list). Po dvije pobjede ostvarili su Ivan Majcunić i Mateo Bastašić, a jednu Zlatko Šafar.

27. 11. 2008. Kadetkinje STK Jaska poražene su u susretu Lige nada Zagrebačke županije rezultatom 8:4 na gostovanju u Dugom Selu sa STK Dugo Selo. Tri pobjede ostvarila je Mirela Crnilo, a jednu Katarina Boričević.

22. i 23. 11. 2008. Na 38. Međunarodnom kadetskom prvenstvu Varaždina Ivan Majcunić zaustavljen je osmini finala kategorije mlađih kadeta, a Mirela Crnilo u šesnaestini finala u kategoriji mlađih kadetkinja.

14. 11. 2008. Ivan Majcunić i Mirela Crnilo nastupili su na 16. Memorijalnom međunarodnom stolnoteniskom turniru Antun Tova Stipančić u Zagrebu. Ivan Majcunić postavljen kao 5. nositelj turnira izgubio je meč osmine finala od slovenskog natjecatelja, a Mirela Crnilo postavljena kao 2. nositeljica turnira također je izgubila meč osmine finala od natjecateljice iz BIH, pomalo nesretno sa 2:3.

11. 11. 2008. Ženska stolnoteniska ekipa STK Jaska koja sudjeluje u Ligi nada zagrebačke županije odigrala je dva susreta. U prvom susretu pobijeđena je ekipa STK Sveta Nedelja II rezultatom 8:4 a u tom susretu po 3 pobjede imale su Mirela Crnilo i Josipa Stunja dok je Katarina Boričević imala 2. pobjede. U drugom susretu STK Sveta Nedelja I bila je bolja istovjetnim rezultatom 8:4 uz 3 pobjede Mirele Crnilo i jedne Josipe Stunje.

09. 11. 2008. Na 3. Otvorenom kadetskom turniru Zagrebačke županije održanom u Velikoj Gorici Ivan Majcunić osvojio je 1. mjesto u kategoriji mlađih kadeta, a Mirela Crnilo 2. i Josipa Stunja 6. mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja, dok je Noel Reškovac ostvario plasman u osminu finala kategorije najmlađih kadeta.

07. 11. 2008. I nakon 3. kola kadetske Lige nada Zagrebačke županije muška ekipa STK Jaska ostala je neporažena nakon što je susret u Samoboru sa STK Samobor završio neodlučenim rezultatom 6:6. Tri pobjede ubilježio je Ivan Majcunić, dvije Mateo Bastašić i jednu Noel Reškovac, a nastupio je još i Zlatko Šafar.

03. 11. 2008. U susretu III stolnoteniske lige Regija srednja Hrvatska seniori STK Jaska na domaćem su terenu poraženi od STK Frim Zagreb visokim rezultatom 4:0.

30. 10. 2008. Nakon dugo vremena STK Jaska ostvario je službeni nastup sa ženskom ekipom i to u 1. kolu Lige nada izgubivši susret na gostujućem terenu od STK Duga Resa rezultatom 9:3. Sve tri pobjede za STK Jaska ostvarila je Mirela Crnilo, dok se Josipa Stunja i Katarina Boričević nisu mogle nositi sa znatno starijim protivnicama unatoč prikazanoj vrlo dobroj igri.

27. 10. 2008. Seniori STK Jaska u šestom su kolu III stolnoteniske lige izborili petu pobjedu nakon što su sa 4:0 na domaćem terenu bili bolji od STK Molo Zagreb. Po jednu pobjedu ostvarili su Tvrtko Kunović, Tomislav Ciban, Ivan Majcunić i par Kunović-Majcunić.

25. i 26. 10. 2008. Na 1. pozivnom turniru 1. grupe mlađih kadeta Hrvatske u Puli Ivan Majcunić osvojio je 7. mjesto ostvarivši 4 pobjede.

25. i 26. 10. 2008. Na 1. pozivnom turniru 1. grupe mlađih kadetkinja Hrvatske u Zadru mirela Crnilo osvojila je 10. mjesto ostvarivši 3 pobjede.

20. 10. 2008. Igrač seniorske ekipe STK Jaska Tvrtko Kunović i sportski direktor Boris Crnilo bili su gosti sportske emisije novinara Marijana Vica Sport+ u okviru programa TV+.

19. 10. 2008. U prvim nastupima u novoj sezoni Lige nada stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije muška ekipa STK Jaska ubilježila je pobjedu i neriješen rezultat. U prvom susretu pobijeđena je ekipa STK Sesvete rezultatom 8:4 uz po tri pobjede Majcunića i Bastašića te dvije Šafara, dok je drugi susret sa STK Sveta Nedelja završen rezultatom 6:6. Tri pobjede u tom susretu ostvario je Majcunić, Bastašić dvije i Šafar jednu, a za STK Jaska u oba susreta nastupio je i Reškovac.

12. 10. 2008. Na 2. otvorenom turniru Zagrebačke županije održanom u Samoboru na kojem je po prvi puta dosegnuta brojka od 100 učesnika iz Zagrebačke i Karlovačke županije, grada Zagreba i Slovenije Mirela Crnilo osvojila je 1. mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja, a Ivan Majcunić kod mlađih kadeta. Josipa Stunja bila je sedma kod mlađih kadetkinja, Mateo Bastašić 11. kod kadeta i Zlatko Šafar 12. kod najmlađih kadeta.

11. 10. 2008. Seniori STK Jaska nakon četiri uzastopne pobjede doživjeli su prvi poraz u prvenstvenom susretu III stolnoteniske lige izgubivši u Zagrebu od favorizirane ekipe STK Mladost-Iskon rezultatom 4:0.

10. 10. 2008. Seniori STK Jaska ubilježili su novu pobjedu u prvenstvenom susretu III stolnoteniske lige svladavši u Zagrebu STK Špan rezultatom 4:0. Po jednu pobjedu ostvarili su Ivan Majcunić, Lovro Tomac, Tvrtko Kunović te par Kunović-Majcunić.

07. 10. 2008. Na najnovijim rang listama HSTS-a Mirela Crnilo u kategoriji mlađih kadetkinja i Ivan Majcunić u kategoriji mlađih kadeta zauzimaju 6. mjesta.

04. i 05. 10. 2008. Na 11. memorijalnom turniru Matija Gregić održanom u Osijeku Mirela Crnilo je u kategoriji mlađih kadetkinja osvojila 3. mjesto nakon što je izgubivši 3:2 od kasnije pobjednice Simone Perović, članice Golden Playera Podgorica iz Crne Gore propustila priliku za plasmanom u finale. Ivan Majcunić u kategoriji mlađih kadeta okončao je turnir plasmanom u četvrtfinale.

30. 09. 2008. Seniori su u prvenstvenom susretu III stolnoteniske lige ugostili STK Sveta Nedelja-Novaki 2 i upisali novu pobjedu rezultatom 4:0. Pobjede su ostvarili Tvrtko Kunović, Ivan Majcunić i Tomislav Ciban te par Majcunić-Kunović.

26. 09. 2008. Seniori su uspješno prebrodili još jednu prepreku u III stolnoteniskoj ligi pobijedivši na domaćem terenu STK Samobor sa uvjerljivih 4:0. Pobjede su ostvarili Tvrtko Kunović, Ivan Majcunić i Tomislav Ciban te par Majcunić-Kunović.

22. 09. 2008. Seniorska ekipa STK Jaska pobjedom je startala u novu sezonu III stolnoteniske lige pobijedivši na gostovanju STK Duga Resa 2 sa 4:3. Dvije pobjede donio je Tvrtko Kunović, a po jednu Ivan Majcunić i Lovro Tomac.

21. 09. 2008. Na 1. Otvorenom kadetskom turniru Zagrebačke županije održanom u Dugom Selu koji je osim igrača i igračica iz Zagrebačke županije okupio i rekordan broj učesnika iz grada Zagreba, Duge Rese pa čak i iz Slovenije Ivan Majcunić osvojio je 1. mjesto u kategoriji mlađih kadeta. Mirela Crnilo osvojila je 1. mjesto, Josipa Stunja 4. mjesto dok je Katarina Boričević okončala turnir na podjeli 5. i 6. mjesta u kategoriji mlađih kadetkinja. Time su Ivan Majcunić i Mirela Crnilo na najbolji mogući način krenuli u obranu naslova najboljih u županiji osvojenih u protekloj sezoni.

20. 09. 2008. Na 1. Pozivnom turniru 2. grupe mlađih kadetkinja odigranom u Daruvaru Mirela Crnilo, najbolje rangirana od svih igračica koje su nastupile na turniru nije ispunila očekivanja i zauzela je tek 8. mjesto.

13. 09. 2008. Na 5. Memorijalnom turniru Barba Tomo Amižić održanom u Zadru, turniru koji je bodovan za rang liste HSTS-a Ivan Majcunić u kategoriji mlađih kadeta pojedinačno osvojio je 3. mjesto, u kategoriji mlađih kadeta parovi 2. mjesto igrajući u paru sa donedavnim klupskim suigračom Stjepanom Brglezom a sada članom STK Sveta Nedelja-Novaki, dok je Mirela Crnilo u paru sa Jovanom Grahovac iz STK Prijedor u kategoriji mlađe kadetkinje parovi također osvojila 2. mjesto, dok je u pojedinačnoj konkurenciji turnir okončala već u 1/8 finala unatoč statusu treće nositeljice turnira.

06. 09. 2008. U Zagrebu na Kvalifikacijskom turniru Regije srednja Hrvatska za 1. pozivni turnir 2. grupe mlađi kadet Ivan Majcunić u višoj kategoriji kadeta izborio je plasman u četvrtfinale, gdje je ispustivši vodstvo od 2:1 u setovima, propustio i plasman u polufinale koji je garantirao odlazak na pozivni turnir.

30. i 31. 08. 2008. U Čakovcu na 14. Otvorenom prvenstvu Čakovca u stolnom tenisu Ivan Majcunić u kategoriji mlađih kadeta i Mirela Crnilo u kategoriji mlađih kadetkinja ušli su u finale turnira i osvojili druga mjesta unatoč hendikepu što su nastupili bez treninga u posljednjih dva i pol mjeseca zbog nemogućnosti korištenja dvorane.

15. 08. 2008. Objavljene su nulte rang liste HSTS-a za novu sezonu 2008/2009. Ivan Majcunić zauzima 6. mjesto u kategoriji mlađih kadeta, a Mirela Crnilo 7. mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja. Ujedno su 2. igrač odnosno 2. igračica Regije srednja Hrvatska u svojim kategorijama.

 

Natrag...